Myöhästely

57278892.jpg

Tanskalaiset ovat erittäin huonoja olemaan ajoissa. Ja suomalaiset ovat taas melkeinpä aina etuajassa. Tämä aiheuttaa melkeinpä joka päivä pientä harmitusta.

Kun sovitaan tapaaminen klo 9:30, ovat ensimmäiset paikalla 9:40. Viimeiset tasan klo 10:00. Esimerkkinä työpaikan syystapahtuma. Kaikkia pyydettiin olemaan paikalla viimeistään 14:30, niin viimeiset olivat paikkalla vasta 15:15.

Palaveri sovitaan maanantaille, niin sitä siirretään ja siirretään menojen vuoksi. Meitä on juhlajärjestely porukassa tasan 4 ihmistä ja meidän palaverit siirtyvät normaalisti 2-4 kertaa. Ikinä ei olla pidetty ensimmäisestä sovitusta ajasta kiinni. Ja muutos tapahtuu yleensä n. tuntia ennen palaverin alkua. Tämä on todella turhauttavaa. Kalenteri pitäisi osata tehdä siten, ettei aina joudu siirtämään. Toki silloin tällöin ymmärrän, mutta joka kerta.

Nyt olemmekin päättäneet ilmoittaa pikkujoulujen alkavan klo 17:30, vaikka ohjelma alkaa vasta 18 jälkeen. Jos vaikka näin saataisiin suurinosa paikalle 18 mennessä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *