Pinaattilettuja

Tein ekaa kertaa elämässäni itse alusta saakka pinaattilettuja. Suomessa ostin aina valmislettuja, mutta täällä niitä ei myydä. Oli aika siis opetella tekemään. Ja oma tekemät voittaa 100-0 valmiit. Täytin letut jauhelihatäytteellä, jotta sain niistä ruokaisemmat. Aluksi mies oli hyi en syö, mutta maistettuaan veteli niitä kaksin käsin. ( mies normaalisti sanoo kaikesta aluksi hyi en syö, mutta kun maistaa niin tykkää melkein kaikesta )

 

12688180_10153495654184426_6983932359470649979_n.jpg

12717416_10153495654499426_1455196611329480121_n.jpg

12744322_10153495655049426_3448951471258916778_n.jpg

12744751_10153495654804426_4826719825786205163_n.jpg

250g pinaattia ( itse käytin tuoretta )

0,5l maitoa

3dl jauhoja

2kpl munia

mustapippuria

suolaa

2rkl öljyä

Paista pannulla pinaatti kasaan ja anna sen jäähtyä sen jälkeen,

Laita tehosekoittimeen kaikki ainekset ja anna surista kunnes kaikki tasaista. Anna olla 30min, jonka jälkeen paista kuten normaalit lätyt. Täytä miten tahdot tai syö puolukkahillon tai raejuuston kanssa.

Kulttuuri Ruoka ja juoma DIY Suosittelen