Polttarit Tanskassa

Olin viime lauantaina polttareissa ekaa kertaa Tanskassa.

FB ryhmässä oli samat ongelmat jo kuin Suomessakin. Eli kaikki viikonloput usealla varattuna jo kesän alussa. Lopulta saatiin onneksi päivä sovittua.

Herätimme morsiammen jo klo 9:00 aamulla, joka omaan makuun oli hitusen liian aikaisin. Sitten morsiammelle päälle tiaraa, tylliä jne. ja kävelemään keskustaan. Emme myyneet suukkoja jne, vaan kävelimme brunchi paikkaan.

Sitten olikin raskaus yogaa ( morsian raskaana ) ja cd levyn äänitys. Cd levyn teko oli aivan mahtavaa, vaikka aluksi sitä inhosin eniten. Kaikki lauloivat niin huonosti, että se jo alkoi naurattamaan.

Sitten mentiin syömään ja lopulta keilaamaan. Päivä siis kesti 9-23:30.

Hintaa tälle tuli per pää 860kr eli n.120e. Se on itseni mielestä hitusen liikaa. Ja vaikka jätti välistä yogan tai jonkin muun, oli hinta kaikille sama. Se ei mielestäni myöskään ole oikein. Mukana oli pari jotka pääsivät osallisutumaan vain aamusta ja maksoivat silti koko summan. Nykyään summat ovat niin korkeita, että moni ei voi sen vuoksi osallistua mukaan. Itselle tuo 120e ei olisi paha, jos olisi kyseessä hyvästä ystävästä. Olen nähnyt morsianta 5 kertaa elämässäni, koska hän on poikaystäväni hyvän ystävän tyttöystävä. He ovat seurustelleet vain reilut 6kk. Ns. tuntemattomat polttareista tuo oli kova summa.

Kivaa kuitenkin oli, joten ei harmita 🙂

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *