Mökkihöperön intoilua!

Kevään alkua elellään. Aurinkoisia kevätpäiviä on jo ollut, välissä pientä kevätmyrskyä, ja vaihteeksi IHANAA kevään tuntua. Ajatukset hiipivät nurkan takana kolkuttavaan aurinkoiseen kevääseen ja tulevaan kesään.

Mökkeilykauden alkua odotan suuresti. Aika tarkalleen pari vuotta sitten, ostin vanhan kesämökin irtaimistoineen. Siihen aikaan asuin vielä Espanjassa, mutta sisälläni oleva mökkikuume oli jotakin käsittämätöntä. Puristava tunne rinnassa, joka luultavasti johtui ikävästä Suomen luontoon, ihanat kesäiset muistikuvat lapsuuden kesämökkireissuista, johdattivat tieni elämäni ensimmäisen kesämökin ostoon. Jälkeenpäin ajatellen, olisin voinut intoani jarrutella, toki olisihan sitä voinut monta muutakin asiaa toisin tehdä.

Bongasin mieleiseni mökin ja otin välittäjään yhteyttä. Tämä mukava, oikein herrasmieheltä vaikuttava välittäjäkonkari sai hienoilla puheillaan ja vakuutteluillaan minut verkkonsa saaliiksi. Nopean toiminnan naisena – ”nopeat syövät hitaat”, tein tarjouksen kohdetta näkemättä. Kyllä minä tiesin ja olin lukenutkin kaikenlaisista varoituksista, mutta positiivisella mielellä ja ihmisiin luottavana päädyn tuohon ratkaisuun. Tarjoukseni hyväksyttiin ja innostukseni oli valtava.

Mökkikauppoihin sekä siitä seuranneeseen fiaskoon paneudun myöhemmin. Tässä kohdassa haluan ainoastaan ja taas kerran tuuditella itseni kesäiseen unelmaan – MÖKKEILY ON IHANAA!

Toki pientä ”pintaremonttia” on tiedossa….

Herättääkö ajatuksia?

koti remontointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *