Olet kaunis

Jos otsikko herätti sinussa vastareaktion, niin miksi? Jos taas allekirjoitat sen, miksi?

Onko se, mitä mainoksissa näemme, kauneutta? Se, että mediassa näkyy jatkuvasti vähäpukeisia, nuoria ja laitettuja ihmisiä, ei voi olla vaikuttamatta meihin silloinkaan, kun kauneus on valokuvakäsittelyn tulos.
SINÄ et kuitenkaan ole tuote. SINUN ei ole pakko olla mitään siitä, mitä mainoksissa näkyy.

Täydellisen ulkonäön tavoittelu on pimeä suo, jos sille tielle lähdetään. Muista ihmisistä tulee helposti taulukko, johon itseä vertaillaan. Tuolla on paremmat lihakset, tuolla on enemmän facebook-kavereita, tuolla on tuollainen paita, kyllä minä nyt tuon voitan… Saako loputon itsensä kiillottaminen oikeasti ketään tuntemaan olevansa elossa?
Ihmissuhteiden tarkoituksena on yhteinen jakaminen; ilot, surut, rakkaus, kanssaeläminen. Ne eivät perustu tietyn merkkisiin farkkuihin eikä hauiksen ympärysmittaan, vaikka kaupallisten mainosten ideana onkin kertoa meille, mitä kaikkea tarvitsemme voidaksemme saavuttaa mainetta ja ystäviä. Oikeasti se, mitä ystävyyteen tarvitaan, on kykyä kuunnella itseä ja toista, ja reagoida siihen rakkaudesta käsin. Se on vaikeaa, mutta palkitsevaa.

Sinä OLET kaunis, koska olet Jumalan luoma lapsi. Sinä riität.
That is all I need to say today.

Rakkautta!

-Hallu

suhteet rakkaus
Kommentit (1)
  1. Osuvaa tekstiä ja pistää kyllä miettimään. Piristit kyllä iltaa. Voin hetken edes pohtia hyvillä mielin, että jollain omalla jännällä tavallani olen vähän kauniskin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *