Kesäistä meininkiä

Tänään kävimme perinteisellä kesäretkellä Porkkalanniemessä ja kotimatkalla Maatilapuodissa Eestinkylässä .http://www.maatilapuoti.fi/

Perinteinen retkipöytämme oli ikävä kyllä varattu, mutta ei se paljon haitannut, kun sää oli mitä mahtavin ja eväät maistuivat kalliolla istuen.

2013-07-14-3416.jpg

Porkkala.jpg

Maatilapuodin yhteydessä on myös kaikenlaista kivaa lapsille mm. kummituslabyrintti, hiekkalaatikko, pieniä ajoneuvoja sekä trampoliini. Viime vuonna ja sitä edellisenä satuimme puodille Kesäpäivien aikaan jolloin siellä on vieläkin enemmän ohjelmaa, mm. traktoriajelua ja poniratsastusta.Kirppis löytyy myös mutta se ei ole ollut mikään erityisen hyvä.Tänään tein silti pienen löydön sieltä.

2013-07-14-3428.jpg

2 kpl kivoja lasipulloja löytyi 1e/kpl. Punainen kattila löytyi kirppikseltä Tukholman lähiöstä alkukesästä. Kukat on poiminut rakkaudella esikoisemme Miska. Pöytäliina on mummon vanha.

2013-07-14-3427.jpg

Irtojätskiä ( pistaasi ), NAMS!

Eilen kävimme jälleen ihailemassa viljelypalstamme antimia. Jo aiemmin on korjattu satoa: perunoita, mansikoita, herneitä, pinaattia, yrttejä ja salaattia.Tämän vuoden uutuus on zucchini ( kesäkurpitsa ).

zucchini.jpg

Kukat piristävät myös aina mieltä. Omalta pihalta niitä ei vielä ole oikein saanut, kun pihasuunnitelu on vasta alussa. Ehkä ensi kesänä sitten.

palstan kukat.jpg

Osa piti ottaa maljakkoon talteen.

palstan kukat kotona.jpg

Ruiskukat kaunistavat wc:n.

ruiskukat.jpg

Aurinkoista alkuviikkoa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *