Sisältää mm. nostalgiaa

Olen tässä viikon aikana muistellut omaa lapsuuttani, mm. 80-luvun leluja ja leikkejä ja muita puuhia. Taitaa pitää paikkaansa, että sitä tulee siirrettyä omasta lapsuudesta perinteitä lapsilleen. Ei ole kyllä tarvinnut tyrkyttää mitään, vanhempi poikamme Miska on alusta asti ollut kiinnostunut lapsuusaikani piirretyistä ja hahmoista kuten Myyrä, Tohtori Sykerö, Puppe jne. Olen keräillyt hänelle alkavan kokoelman minulle nostalgisia kirjoja, joita silloin lainattiin kirjastosta. Camilla Mickwitzin tuotokset eivät tunnu tippaakaan vanhentuneelta, päinvastoin. Löysin myös edullisesti vanhan VHS:n, jossa on pari tarinaa, jotka muistan hyvin omasta lapsuudestani.Tuli kylmät väreet kun katsoin Mimosaa ja muita tuttuja pätkiä. Kirjastoissa voi onneksi käydä siirtämässä VHS:t DVD-muotoon.

Heinäkuussa 2013 108.jpg

Ihania hahmoja menneisyydestä.Pari on mun omia vanhoja.

Heinäkuussa 2013 113.jpg

Tänään olimme retkellä mustikkametsässä, jota myös harrastimme omien vanhempieni kanssa kun olin pieni. Hiukan myöhemmin on sitten luvassa sienien poiminta.

 

Metsässä on kyllä aina jotenkin taianomainen tunnelma , varsinkin jos löytää sellaisen paikan missä ei kuulu muiden ihmisten ääniä. Todella terapeuttinen kokemus jälleen. Eikä ole ollenkaan hullumpaa kun palkkioksi saa jotain näin ihanaa.

Heinäkuussa 2013 155.jpg

Ennen tätä herkkua nautimme oman palstan vihanneksista tehtyä kasvispastaa. Kattaus on tärkeä osa ruokahetkeä.

Heinäkuussa 2013 126.jpg

Heinäkuussa 2013 104.jpg

Välillä tulee mietittyä, että miten tätä kaikkea ehtii harrastaa sitten, kun palaan takaisin työelämään noin vuoden kuluttua. Pitää nauttia nyt joka hetkestä. Mukavaa alkuviikkoa!

suhteet ystavat-ja-perhe kirjat sisustus
Kommentit (1)
  1. Tuli vähän pitkä tauko postauksien välille, täytyy koittaa ehtiä kirjoittaa useammin jatkossa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *