Meidän perhe

Olen jo useamman vuoden ajan miettinyt aina aika ajoin oman blogin perustamista. Nyt syntymäpäiväni kunniaksi päätin vihdoin tehdä sen. Tässä ensimmäisessä blogi-postauksessani kerron hieman itsestäni ja perheestäni.

Olen 26-vuotias äiti, ”puoliäiti” ja vaimo. Aiemmalta koulutukseltani olen ravintovalmentaja, ja opiskelen terveydenhoitajaksi. Tällä hetkellä koulu on kuitenkin tauolla ja hoidan kotona pientä prinsessaamme. Kakkostyönä ja harrastuksena olen viimeiset 9 vuotta ohjannut erilaisia tanssi- ja jumppatunteja, ja edelleenkin sijaistan välillä. Ehkä syksyllä aloitan taas jonkin oman ryhmän, en osaa vielä sanoa. 

IMG_20180108_191252_778.jpg

Lisäkseni perheeseemme kuuluvat ihana aviomieheni, hänen 8-vuotias esikoistyttärensä sekä pian vuoden täyttävä yhteinen tyttäremme. Meillä on kaksi koiraa ja kissa, jotka ovat toki myös tärkeitä perheenjäseniä.

Koen, että elämme melko tavallista perhe-elämää. Arkisin mieheni käy töissä ja minä olen kotona vaaperon kanssa. Iltaisin vietämme aikaa yhdessä. Ulkoilemme, leikimme, saunomme tai käymme kaupassa.  Tällaisia hyvin tavallisia juttuja. Aiemmin teimme mieheni kanssa silloin tällöin kotitreenejä yhdessä, mutta toistaiseksi ne ovat jääneet. Pitäisi taas aloittaa!

IMG_20180204_144405_042.jpg

Koko perhe on valitettavasti tällä hetkellä koossa harvoin, vain joka toisena viikonloppuna. Tämä on varmasti monille uusperheellisille tuttu surunaihe. Toivomme tilanteeseen pikaista muutosta, mutta siihen saakka otamme kaiken irti näistä viikonlopuista. 

20180315_153319.jpg

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *