Haluan lihaksia

Olen länsimaisen kuvaston, mainoksien ja musiikkivideoiden uhri. Olen ollut sitä jo pienestä pitäen. Näiden ilmentämä keho on ihanteeni. Lihaksikas ja muodokas, mutta silti laiha. Madonnan kädet. Jennifer Lopezin takapuoli. Litteä vatsa. Haluan ne kaikki. Harmi vain, että oma keho on suomalainen. Tasainen ja pitkulainen pötkö. Muotoja kehittyy lähinnä vatsan alueelle, jos lihon.

Kesän nihkeilyn ja laiskottelun jälkeen olen pikkuhiljaa palannut takaisin ruotuun. Yritän kasvattaa lihaksia. Pääpaino on olkapäissä ja takapuolessa. Etsin sopivia liikkeitä Instagramin fitnessguruilta ja -tohtoreilta. En halua kuluttaa salilla tuntitolkulla aikaa, mutta sen mitä teen, haluan tehdä tehokkaasti.

Liikunnalla on taikavoimia. Vain yhden kerran tehty tehotreeni, joka tuntuu juuri siellä missä pitää, saa näkemään harhoja. Takapuoli tuntuu kasvaneen ainakin puoli senttiä ja käsissäkin näkyy lihaksia oikeassa valossa ja asennossa. Tämähän onkin se tärkein asia. Absoluuttisesti ja objektiivisesti tarkasteltuna tuskin mitään on tapahtunut. Suurin muutos on omassa pääkopassa. Koen olevani sporttinen ja treenattu nainen. Valmiina valloittamaan maailman. Vaikka kyseessä olisi harhaluulo, ei sillä oikeastaan ole väliä. Oma fiilis ratkaisee.

hyvinvointi ajattelin-tanaan mieli hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *