Hiki tulee katsoessa

Katsoin Mestarien liigan ensimmäiset välieräpelit. Syke nousi ihan vain istuessa. Oli menoa ja meininkiä. Latausta. Tiukkoja tilanteita. Erityisesti mieleen jäivät seuraavat seikat:

  • Jan Vertonghen. Googlailin ottelun jälkeen uutisia. Odotin saavani pian tiedon, että hän on, jos ei kuollut, niin ainakin vakavasti loukkaantunut. Sen verran pahalta nimittäin näytti päähän tullut isku ja erityisesti jälkitilanne, jossa Janin jalat pettivät alta.
  • Ajax ja nuoruuden riemu. Heidän pelissään oli jotain vastustamatonta. Tottenham jäi telineisiin, kun Ajax oli jo loppusuoralla. Luulen ja toivon, että ihan jo panoksien vuoksi, Tottenham tulee paremmalla ilmeellä ensi viikon otteluun.
  • Messi. En pidä hänestä. Ennen ottelua luin jostain (mahdollisesti valheellisen) sitaatin, jossa Messi kyselee miksi pelkäisi ihmistä, jonka nimi on Virgin (Virgil van Dijk). Ihanan röyhkeää puhetta aiemmin niin värittömältä ja mauttomalta Lionelilta. En vieläkään voi sanoa, että erityisesti fanittaisin häntä, mutta rehellisyyden nimissä: on siinä jotakin hienoa, kun yli kolmekymppinen mies on liekeissä ja pyörittää nuorempiaan.
  • Liverpoolin tilanne. 3-0 on ikävä tulos takaa-ajettavaksi. Viime vuodet ovat kuitenkin osoittaneet, että Mestarien liigassa voi käydä ihan mitä vaan. En siis vielä menetä uskoani.
puheenaiheet ajattelin-tanaan uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *