Kukkahattutäti

Eilen koiran kanssa iltalenkillä ollessa mieleen tuli ajatus, että entäpä jos kuuntelisinkin jääkiekon SM-liigan finaalisarjan ottelua. Näin tein. Yle Puheella oli hyvä meininki. Melkein tunsin istuvani katsomossa.

Kun pääsin kotiin, ajattelin siirtyä katsomaan peliä televisiosta. Mutta. Sitä ei tule sieltä. Siis ainakaan mistään vapaasti käsillä olevilta kanavilta. Nyt paloi minun pinnani. Miksi tämä on tehty näin vaikeaksi. Ymmärrän rahastuksen ja tuloksen teon logiikan. Nyt on kuitenkin kyse suomalaisittain suosituimman lajin kansallisen sarjan finaalista. Eikö edes se voisi näkyä ilman erilaisia paketteja ja sopimuksia.

Aiempina vuosina finaaliottelut on pystynyt katsomaan Neloselta, vaikka muuten liigan pelit ovatkin olleet lukkojen takana. Tähän olen tyytynyt. Tuntuu, että tavallista ja kaikkiruokaista penkkiurheilijaa rangaistaan, kun joka ikiseen lajiin ja sarjaan vaaditaan erilainen maksullinen paketti. Ihmisiä ohjataan joko yksittäisten lajien pariin tai sitten (auta armias) olemaan katsomatta. Olen kyllä valmis maksamaan, mutta kaikella on rajansa.

Tämä oli ensimmäinen jyrähdykseni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *