Syvään päähän

Urheilun seuraamisessa minulle on tärkeintä hullaantuminen. Täydellinen heittäytyminen ottelun tai turnauksen pyörteisiin. Ennakkotiedon ahmiminen, pelien herpaantumaton seuraaminen ja kiihkeä jälkipuinti. Ei pidä puolivillaisesta.

Jokin aika sitten minulle heitettiin idea: Fantasy Premier League. Olin ehkä saattanut kuulla tästä joskus aiemminkin, mutta silloin a. aika ei ollut oikea ja/tai b. minua ei kiinnostanut. Nyt mielenkiintoni heräsi. Yksinkertaisuudessaan FPL (tuttavallisesti!) tarkoittaa seuraavaa:

  • Kootaan oma mielikuvitusjoukkue Englannin Valioliigan pelaajista.
  • Budjetti on 100 miljoonaa ja pelaajilla on FPL:n sääntöjen mukaisesti määritellyt hinnat.
  • Valioliigan alkaessa pinnoja alkaa kerääntyä sen mukaan, miten oman joukkueen pelaajat suoriutuvat.
  • Oli myös muita sääntöjä pelaajien vaihtoihin, kapteeneihin, tuplapistekierroksiin ja muihin liittyen. En ymmärtänyt ihan kaikkea ainakaan näin alkuun.

Olen päättänyt lähteä mukaan. Tämä mahdollistaa toivomani hullaantumisen ja heittäytymisen. Ennakkotietoa on aluksi hankittava ja paljon, sillä enhän halua koota noloa tai jollain tavalla täysin typerää joukkuetta. Sekin mahdollisuus on nimittäin olemassa. Konsultointiapua on luvattu minulle pikkuveljen toimesta. Jatkossa kaikkiin Valioliigan otteluihin ja kierroksiin sisältyy FPL:n ansiosta entistä enemmän jännitystä ja panoksia. Oma kunniani ja uskottavuuteni on pelissä.

Ai ai. Näen jo syksyisen otteluiden rytmittävän lauantaipäivän. Mahdollisesti myös kupin teetä, pizzan, lenkkisaunan  (nopeasti otteluiden välissä) sekä jonkin urheilusuorituksen ennen istumismaratoonia television äärellä. Vielä en ole joukkuettani koonnut, mutta siihen valmistautuminen ja taustatiedon kerääminen alkakoon saman tien. Kiitos Fantasy Premier League (ja veljeni), kun toit sisältöä elämääni.

puheenaiheet ajattelin-tanaan hopsoa oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *