ARVONTA: Vedenkestävä MP3-soitin!

Elämäni Kunnossa

kuva valmistajan sivuilta

Testasin pari kuukautta sitten Sonyn langatonta ja vedenpitävää mp3 soitinta, ja nyt mulla olisi ilo myös arpoa yksi sellainen teidän lukijoiden kesken! Edellinen arvonta vähän viivästyi Lilyn huoltotoimien ja ulkoasun säätämisen myötä :B Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sanon ma.

Pähkinänkuoressa:

  • Soitin painaa 30g
  • Se on täysin vesitiivis 2m asti
  • Se on langaton, mutta pysyy päässä tukevasti
  • Toimii yhdellä latauksella 8h
  • Latautuu hätätilanteessa 3min aikana tunnin käyttöä varten
  • Musiikin siirtäminen onnistuu simppelisti ns. drag&drop -tyylillä

Mun tarkemmat arviot ja tuntemukset laitteesta voi käydä lukemassa tästä postauksesta.

Osallistu tämän valkoisen laitteen arvontaan kertomalla kommentissa minkälaiseen treeniin juuri sinä tarvitsisit langattoman ja vedenkestävän mp3-soittimen?

Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesti. Osallistumisaikaa on perjantaihin 14.06.2013 klo 23:59 asti.

Kommentit

Pirra (Ei varmistettu)

Heip, Tarvitsen soittimen ehdottomasti soutureeneihin! Tänä kesänä nimittäin olisi vuorossa jo viides perättäinen Sulkavan 60 km kirkkovenesoutu ja reeneissä järvivesi roiskuu :D

Positiivista

No minähän tarvitsen sen ehdottomasti juoksuun ja pyöräilyyn, koska säilytän langallista soitintani paremman puutteessa rintsikoissa ja siellä se saa osansa hiestä :D On raukka aika kovilla ja olenki joutunut useamman kerran sitä herättelemään henkiin hikoiltuani sen hiljaiseksi. Sitäpaitsi, olishan se kiva tehdä huoleton välipulahdus mereen napit korvilla ilman että pitäis pelätä särkyvän tekniikan puolesta.

ansku_bansku90@hotmail.com

I (Ei varmistettu)

Moikka! :)
Mulla tulis laitteelle käyttöä ihan myös salilla, jossa kovassa treenissä tulee hiki, ja olisi helppoa kun laite on langaton. Puhelinta en ole uskaltanut salille ottaa mukaan, josta musiikkia voisin kuunnella, enkä omista mp3-soitinta. Tällä hetkellä treenaan siis ilman musiikkia, mutta uskoisin että treenimusa innostaisi tsemppaamaan ittestään kaikki mehut irti. Käyn myös pitkillä juoksulenkeillä ja tarkoituksena olisi ottaa mukaan jossain vaiheessa myös uiminen aerobiseksi liikunnaksi. Laitteelle olisi siis käyttöä! :)

anna97@mbnet.fi

Mahdoton Nainen

Hei huippuu! Kelpais mullekin kuntosalikaveriksi, tuo iPhonen möhkäle käsivarteen tarrailtuna ei oo mikään maailman käytännöllisin, etenkin kun sitä kuulokkeiden johtoa joutuu pujottelemaan vaikka mitä reittejä ettei se heilu tiellä. Myöskin vesitiiviys on jees, sen verran välillä hiki roiskuu :)

Tarviitko sähköpostiosoitteen, vaikka on rekisteröitynyt Lilyn käyttäjä? Itse karsastan sähköpostiosoitteeni jakamista tällaisilla julkisilla foorumeilla, voin kyllä lähettää sen sulle yksityisviestillä jos tarviit.

pate (Ei varmistettu)

Oon aloittanut uuden harrastuksen, mitä luulin etten pysty tekemään ihovaikeuksien takia. Eli ihan oikean uimahallissa uimisen! Ja vesijuoksun. Tarviaisin todellakin tätä soitinta, koska musiikin avulla vesijuoksuunkin saisi tahtia!

paulamarjaana@gmail.com

Unska (Ei varmistettu)

Minä oon hurahtanut tänä keväänä vesijuoksuun, jossa langaton ja vedenkestävä mp3-soitin ois ihan must! Sais ihan uutta puhtia juoksuun kun korvassa pauhais lempparibiisit, uimahalliympäristö kun muuten on niin tylsä. Tosin tää vehje tulis kyllä varmaan käyttöön jokaiseen treeniin, salille, pyöräilyyn ja lenkille, ite myös vihaan niitä roikkuvia piuhoja ja irtoavia kuulokkeita!

Napppi (Ei varmistettu)

Salilla olisi mukava kuunnella sitä musiikkia, mistä itse pitää mutta ilman roikkuvia johtoja ja urheiluliiveissä inhottavasti painavaa soitinta. Vihdoin saisin myös uidessa kokeilla musiikin kuuntelua! Se olisi ihan huippua!!! :) Toihan käy oikeastaan kaikkeen!

hei-dii@hotmail.com

Riina-Maija (Ei varmistettu)

Ratsastusharrastukseni ei katso säätä, ja ulkona sateessa ratsastellessa kuuntelen usein aluksi musiikkia. Vedenkestävyys sekä langattomuus tulisi tässä tapauksessa todella tarpeeseen sillä myös erinäisistä piuhoista voi olla haittaa, jopa vaaraa harrastaessa.
rimaka@utu.fi

Oikein tosissaan mukana arvonnassa!

Elikäs käyttäisin soitinta uinnissa, missä välillä tylsistyttää pelkän pohjan tuijottelu. Musa toisi kivasti uintiin rytmiä!

Kolmas kerta todensanoo faeriesugar@gmail.com

Milou (Ei varmistettu)

Etenkin lenkkeilyyn koska kesäisin ei yleensä päällä ole mitään missä kantaa puhelinta tai ipodia :( 1,5h lenkkejä ei ole niin mukavaa painaa menemään ilman musiikkia. Plussaa tietenkin langattomuudesta kun omat kädet tuppaa välillä vähän huitomaan miten sattuu ja sillon kuulokkeetkin lentelee korvista :D

Jonna88 (Ei varmistettu)

Käyttäisin mp3-soitinta salilla käymiseen. Langaton mp3-soitin olisi kätevä, sillä ei tarvitse säätää piuhojen kanssa ja vedenkestävyys olisi myös plussaa, sillä salilla yleensä hiki lentää. Ja kaikkihan sen tietää, että salilla ei oo mitkään parhaimmat musat niin nyt olisi tilaisuus valita omat musat:)

Misise (Ei varmistettu)

Tämmönen olisi unelma juoksutreeneihini. En omista MP3-soitinta, vaan kuuntelen lenkkien aikana puhelimesta radiota...en ole ehkä ihan nykyaikainen?! Vesitiiviys ei myöskään haittaisi sadekelillä :D

paula.karlsson87@gmail.com

Jonna88 (Ei varmistettu)

ja sähköposti oli jonna601@jippii.fi

Marilii (Ei varmistettu)

Kärsin kesäisin pahoista allergiaoireista, joten ainoa mahdollisuus juoksulenkeillä käymiseen on silloin, kun sataa kaatamalla vettä. Nykyiset kuulokkeet ja soitin eivät vettä kestä, joten uudelle olisi todellakin tarvetta! Oi, ja vesijuoksuun olisi myös ihana saada soitin matkaan! <3 marika(at)ana-sport.com

pomeranssi (Ei varmistettu)

Olis kiva kokeilla miltä uinti tuntuu mp3-soitin päässä. Snorklaan kesällä myös meidän mökkijärvessä, tuli mieleen kaamottava yhtälö siitä ja X-filesin tunnarista. Ääääää!! Ehkä jotain menevämpää!

pomeranssi@hotmail.com

Sirppa (Ei varmistettu)

Uinti ja ratsastus on tän naisen lajit, molemmissa musiikki boostaisi hyvin kun treenaa "itsekseen". Podi on hyvin hepan selässä tahdittanut, mutta altaaseen en sitä ilkene mukaan ottaa... Ja vaikka saukkomaisen sulavasti kestävyystreenit sujuu altaassa, niin aukeisihan siinä ihan erilainen maailma, kun saisi musiikkia mukaan! :--)

pohmis@gmail.com

HenriikkaV (Ei varmistettu)

Kuntosalille tää olis ihan ykkösjuttu! Oon jo parit kuulokkeet saanut hajotettua salilla, liitin ei vaan kestä sitä hankausta/liikettä :( Mp3-soitinkin vetelee viimeisiään, se on treenien aikana joko rintsikoissa tai housujen taskussa.. ja hikeä pukkaa!

Kiinnostais myös ajatus musiikin kuuntelusta uidessa, vois viihtyä siellä vedessä sit ehkä pidempäänkin :D Oon aika laiska uimaan juurikin tuon musiikin puuttumisen takia, siksi uinti on tylsää! Piristystä uintireissuille siis :)

hennakka@hotmail.com

Sara L (Ei varmistettu)

Tälläisen tarvitsisin kesäisille sade lenkeille! Rakastan sateessa juoksemista, mutta aina hirveetä säätöä musiikin kanssa ja soittimen suojelemisessa koska ilman musiikkiahan ei voi juosta :)

sara.lehtera@hotmail.com

Riikde (Ei varmistettu)

Aamun uintitreenit on päivän lempparihetki, josta tulisi ihan uskomatonta luksusta jos saisi vielä kuunnella musaa samalla :)

riikde@gmail.com

haamu (Ei varmistettu)

Tarvitsisin soitinta uintitreeneihin ja uuteen melontaharrastukseen, jonka aloitan heinäkuussa kurssilla!

hanna.taimen@gmail.com

Kath

Kaikkeen urheiluun mitä nyt tulee harrastettua, oon niin ihanan epänaisellinen et hikoilen jo pelkästä lännittelystä hirveesti! :D muutama vuos sit mun ipod ilmeisesti pöllittiin rannalla, en ainakaan edes monen muuton aikana sitä ole mistään löytänyt, joten mulla ei ole varsinaista soitinta ollenkaan. Välillä otan kännykän treenikaveriks, mut aina on mukana myös pieni pelko sen rikki menemisestä hikoilun ja tippumisen takia..

katjuska894@hotmail.com

essiiij (Ei varmistettu)

Näin kesällä tietysti luonnonvesissä suoritettuihin uintitreeneihin. Paljon ihanampaa uida raikkaassa ulkoilmassa kuin kloorin tuoksuisessa uimahallissa. Voi toki olla että mieluummin kuuntelen sittenkin luonnon ääniä uidessa joten soittimen on oltava vesitiivis pyörämatkojen varalta. Suomen kesissä kun äkillinen sadekuuro kun on enemmän sääntö kun poikkeus.. :-D

essi19_94@hotmail.com

ElllN (Ei varmistettu)

Mulla soitin tulisi käyttöön normilenkeille ja vesijuoksuun. Oon halunnu jo pitkään testata tollaista jämäkämpää settiä, koska normi korvanapit ei meinaa millään pysyä korvissa reenatessa. Ja tuon kanssa ei sateen yllättäessä tarvitsisi spurtata kotia :D

elinah_@hotmail.com

Inkkuuuu (Ei varmistettu)

Vois tulla mentyä kunnon kaatosateeseen lenkille, eikä pystyis enää käyttään mitään tekosyytä kun soitinkin pelittää ;)

inkeri.rantala@netti.fi

Memento vivere

Vedenkestävä MP3-soitin olisi niin täydellinen uidessa! Koko kesä menee taas Saimaalla uidessa, se on parasta liikuntaa! Musiikki on kuitenkin niin iso osa miun urheilusuorituksia, että toi auttaisi varmasti paljon.

mariturkia@hotmail.com

heidihei (Ei varmistettu)

Ehdottomasti tarvitsisin tuollaisen vesijuoksuun! Lenkeistä tulisi paljon mukavampia ja hommaan sais ryhtiäkin ehkä enemmän kunnon treenimusalla. Meillä soi ennen uimahallissa radio, joka tosin taidettiin sammuttaa muutamien mummojen valitusten vuoksi ("liikaa meteliä!"), joten olis mahtavaa päästä taas tositoimiin musiikin tahdissa :) heidi_jii (a) hotmail.com

esssye (Ei varmistettu)

Uinnissa ja ihan normaalissa juoksu ja salitreenissä :) vaikuttaa ihan huippu laitteelta! :)

Essi_parviainen@hotmail.com

midsummerchild (Ei varmistettu)

Harrastan juoksua ja lenkkeiltyä tulee aika paljon. Luultavasti juoksisin välillä mp3 soittimenkin kanssa, mutta oikeasti haluaisin juuri tuollaisen vedenkestävän soittimen vesijuoksusessioihin. Ne on niin puuduttavia ja yleensä vesijuoksen vain silloin kun en jostain syystä (esim. revähdyksen takia) voi juosta. Soitin piristäisi treeniä varmasti ja tulisi vesijuostua kunnon sykkeellä:)

nora.horn@gmail.com

Nonja (Ei varmistettu)

Tämä ois ihan must mulle! Rakastan sateessa juoksemista mutta aina jänskättää miten käy soittimelle. Ja juokseminen ilman tsemppimusiikkia on vaan puolinautintoa...

nonja.nonsense@gmail.com

kyoto (Ei varmistettu)

suunnistukseen :)

jiimhoo.j at gmail.com

laurany (Ei varmistettu)

Ei vitsit tää olis niin mahtava juttu, sillä jo silloin viimeksi kun tästä kerroit niin päätin että tämä on saatava! Tykkään käydä nimittäin uimassa, mutta miulla on äärimmäisen huono uinti tekniikka. Siellä kuitenkin hitaalla vauhdillani etenen ja tosiaan tuo musiikki tekis kaikista uintikerroista hieman hauskempia!

Ja ehdottomasti myös lenkkeilyyn haluaisin tämän mukaan, koska normaalit kuulokkeet eivät miun korvissa kestä vaan ne aina tippuu kun vähänkin vauhti kasvaa ja johto heiluu. Joten olis kyllä todellakin tälläiselle käyttöä! :)

making-life-happier@hotmail.com

siru1 (Ei varmistettu)

Vesijuoksuun ehdottomasti. Se on ilman mitään virikkeitä vähän tylsää puuhaa :) siirirauhala@hotmail.com

SaijaK (Ei varmistettu)

Oih, mä tarvitsisin tuollaisen langattoman soittimen tankotanssiin. Kisaan ja esiinnyn tangolla, mutta usein koreografioita on treenattava vapaissa treeneissä, joissa on paljon muitakin treenaajia. Silloin ei voi kuunnella pelkästään omaa kisabiisiään repeatilla. Kuinka monta kertaa oonkaan tunkenut kännykkää tankoilupöksyihini ja koittanut saada kuulokkeiden langat kulkemaan jotenkin siten, että ne pysyisi edes hetken korvissa ennen kuin sotkeutuvat mahan ja tangon väliin. Mm, lukemattomia kertoja. Ja kuinka monta kertaa se on ollut toimiva ratkaisu? Mm, ei ikinä.. Tämä vehje olisi taivaanlahja mun treeneille. Myös rengastrapetsille.

Muutoin käyttäisin soitinta myös juostessa, koska mun tavalliset kuulokkeet putoilee korvista jatkuvasti.

xtints@gmail.com

Miija (Ei varmistettu)

Luin jo aikaisemman postauksesi laitteesta ja ajattelin kuinka kätevä tuollainen mp3 olisikaan! Ei enää tiellä roikkuvia johtoja lenkillä tai salilla. Ehdottomasti siis mukana koittamassa onneani :) miia_25(a)hotmail.com

nnnessi (Ei varmistettu)

Ohhh ompa mahtava kapistus!
Kahden polvioperaation jälkeen uinti olisi mahtavaa liikuntaa, kun pyöräilykin tuntuu jälkeenpäin pahalta. Ehkä tekniikkahifistely toisi sen ylimääräisen pukkauksen kohti säännöllisempää (ja kivuttomampaa) liikuntaa!

essi.huhtanen(a)luukku.com

Anna Koo (Ei varmistettu)

Sillon kun postasit tästä ekan kerran aloin fiilistelemään, että missä itse moista käyttäisin. Kesäkäytössä päädyin ykkösvaihtoehtona vesijuoksuun mökkijärvessä. Pari tuntia yksin järvessä ja siellä alkaa jo laulamaan itsekseen - mökkinaapurit kiittää jos on napit korvissa ja tää mimmi olis hiljaa. ;) Fillarilenkit ja kuntosali ei oo myös huono vaihtoehto. blog.annak(at)gmail.com

Juoksemiseen ja pyöräilyyn. Jostain syystä oon nyt kolmena päivänä peräkkäin onnistunut olemaan lenkillä juuri sillä hetkellä kun sataa saavista kaataen. Ekalla kerralla kännykän hajoaminen oli jo lähellä, muilla kerroilla jätin senkin suosiolla kotiin.

ninamariatuulikki@gmail.com

maude (Ei varmistettu)

Ehdottomasti Jokaiseen hetkeen jonka SAAN viettää itseni kanssa ilman Äitiä huutelevia lapsukaisia =) Lemppari musat koneeseen ja laatuajasta Nauttimaan satoi tai paistoi, juosten tai uiden , mitä ikinä keksin. Täydellinen kapistus fiiliksen/nautinnon maksimoitumiseen! Auringon paistaessa ruohoa leikkaillessa,aitapuskia saksiessa ja hikisenä pururadan kautta lähijärveen viilentymään...Mielikuvakin nostaa hymyn huulille ;) Tämä Mulle XD maudeliini@hotmail.com

RR-Minttu (Ei varmistettu)

Voi morjes, täähän olis oikeasti tarpeellinen näin kesähelteillä (jotka on vaan siis piilossa hetken)! Arvaapa kuinka kuuma on vääntää rautoja rusetille salilla klo 19:00 illalla, kun sinne on porottanu koko päivän aurinko?! Jotain niiiiiiiiiiiin karmeeta, että hiki vaan lentää ja korvissa ei muute enää normaalit korvanappulat yksinkertasesti pysy, koska korvatkin on täynnä hikeä. Onpa ihanaa :D
The point is; vois näitä talvellaki käyttää, pitää sitte vaan paiskoa enemmän duunia että saa kesätasoiset hiet pintaan! Mwahhhaa!

http://www.rautarusetille.com
rautarusetille@gmail.com

Aikku10 (Ei varmistettu)

Olen uikkatyttö ja soudan paljon soutuveneellä, lojun laiturilla ja ongin rantapenkereellä..nyt olisi soitin tarpeellinen, kesäloma alkaa heinäkuussa.

salla___ (Ei varmistettu)

mulla ei oo tällähetkellä mitään mistä kuunnella musiikkia lenkillä tai salilla, hukkasin nimittäin kuulokkeet enkä raaski ostaa uusia.. mun korvissa ei tosin pysy mitkään ja se johto häiritsee, nää ois kätevät. myös sateessa juokseminen voisi olla kivaa! :)

siltalasalla@gmail.com

rritu (Ei varmistettu)

Pyöräilyyn toi ois just täydellinen! Kun lähtee pyöräileen vaikka ympäri Pyhäjärven, niin aivan varmasti Suomen kesä tarjoaa suihkun puolivälissä matkaa ja sillon käy kännykkää sääliks. Toi kestäis sateet ja motivois samalla huristelemaan pidempiäkin lenkkejä tuosta vaan. Ehkä se motivois myös lenkkeilemään, sitä kun ei oo tullut tehtyä sitten edellisen mp3:n hajoamisen...
ritva.nikkila@gmail.com

fffrieda (Ei varmistettu)

Olen täysin hurahtanut triathloniin. Harjoittelen suurimman osan treeneistäni yksin, joten kuuntelen mielelläni musiikkia samalla. Tavallisen mp3:sen virittäminen pyörä- ja juoksulenkille vielä menee, mutta altaassa ei pysty kuuntelemaan musiikkia. Pyörä- ja juoksulenkeillä kuulokkeiden piuha ei meinaa pysyä paikoillaan, vaan sitä joutuu korjaamaan jatkuvasti. Tämä on varsinkin pitkillä lenkeillä todella ärsyttävää, joten välillä jätän koko laitteen kotiin. Langattomasta ja vedenkestävästä mp3:sesta olisi erittäin paljon iloa yhdistelmätreeneissä, kun laitteen voi ottaa mukaan myös altaaseen eikä piuhat kiristä pyörä- tai juoksulenkilläkään :)

papelorikko@gmail.com

Hyppytikki

Juoksemiseen! En omista tällä hetkellä minkään näköistä soitinta tai edes kuulokkeita puhelimeen, joten kunnon soitin tulisi todella tarpeeseen :) Hippasen tylsää juoksennella ilman vauhtia piiskaavaa mökää :D

Hyppytikki

Hups, sposti unohtui.... taru.salmi@gmail.com

Michaela (Ei varmistettu)

Olen juuri innostunut salitreenistä, mutta inhoan kuulokenauhoja - ne on koko ajan tiellä. Musiikilla saisin vielä lisäintoa treeniin. :)
www.michaela.fi
michaela.vonkugelgen@gmail.com

Marb (Ei varmistettu)

Lenkeille sateeseen. Ja työmatka kävelyyn! Vaikka satais kuinka niin töihin on mentävä ja musiikki piristäis sadekävelyjä.

Katatata (Ei varmistettu)

Ah, upea vehje! Kuusi vuotta erinomaisesti palvellut ipodini otti ja sammutti itsensä lopullisesti pari kuukautta takaperin, joten olen joutunut jo hyvän aikaa varastamaan salille ja lenkille aina tuon miehen soittimen (yllättäen en ole saanut kovin hyvää palautetta tästä eh). Tämä kaveri siis tulisi enemmän kuin tarpeen - juuri juoksulenkille ja salille treeniä kirittämään! (katrant@utu.fi)

Pages

Kommentoi