Crosstrainaajan paras synttärilahja - Adidas Powerlift

Elämäni Kunnossa

Ooh, luontoäidille kiitos blogia seuraavasta ja nokkelasta poikaystävästä. Olet paras!

Heräsin tänään siihen että sänkyyn kannettiin proteiinipirtelö (<3) ja vaaleanpunainen lahjapaketti. Jälkimmäisestä kuoriutuivat maailman kauneimmat kengät. Siis painonnostokengät!

Osasin salaa toivoa jotain tällaista, mutta kenkien väri ja ylivoimainen coolius yllättivät silti täysin. Näin päheitä nostotossuja en ole nähnyt vielä kenelläkään!! Täytyy ehkä tänään käydä salilla hakemassa vähän tuntumaa ja testailla, syveneekö kyykky samoin tein ;)

Tarkemmista syistä painonnostokenkien hommaamiseen teen aivan oman postauksensa kuvien ja esimerkkien kera, ja nyt saatte vain ihastella mun upouusia Adidas Powerlifteja. 

 

 

Korotettu kantapää on yksi nostokenkien perusominaisuuksista. Syyt siihen kuulette myöhemmin viikolla!

 

Pohjan grippi on superhyvä. Jalka ei liikahda milliäkään, kun sen iskee alustaan.

 

 

 

 

Kommentit

tiiti
ite puin

No nyt on kyllä päheät painonnostokengät! Hmmhmm...Tuollaisiahan voisi jopa harkita itsellekin :D

Ja synttärionnea ja kovia kyykkymaksimeita!

Huippu hienot!

PSK
Insert Cool Phrase

Noi on jotenkin niin sun näköiset! Hienot!

miffa.s (Ei varmistettu) http://miffas.blogspot.com

Hurjasti onnea! On kyllä komiat kengät :)

Kaima (Ei varmistettu)

OOOOOOH! &lt;3 äkkiä testaamaan, noiden jälkeen et enää millään muilla kengillä halua nostaa! Ja vielä noin herkullisen näköset, kateus iskee omien perusvalkosten kanssa... Jotka muuten myös sain poikaystävältä synttärilahjaksi :D

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Ei vitsi miten hienot! Kiitti vaan, nyt aloin himoamaan tollasia. Ehkä sitten syksyllä kun aloitan Poltteella treenit :) Ilmoittauduin just aloittelijakurssille.

Lotta Katariina
Pumpui

Onneksi olkoon! Ja hyvän miehen oot löytänyt kun osaa ostaa noin erinomaisia lahjoja!

 

Myrkkymuratti (Ei varmistettu)

Hei onpa coolit painonnostokengät! Mageet värit ja kaikki. Mutta sitä mä vaan ihmettelen miten noi sopii crosstrainaamiseen? Sitä vaan kun eihän noilla ole mitenkään hyvä tehdä mitään muuta kuin nostojuttuja? Ne on jalassa liian jäykät kaikkeen muuhun toimintaan, ainakin mun omat nostokenkäni ovat. Mutta jutun pääpointti oli tietty noiden kenkien mageus :) onnittelut hienosta lahjasta

Kaima (Ei varmistettu)

Voimaosioihin tottakai ja ite käytän aina jos ne ei häiritse, eli jos vaikka treenissä on kyykkyjä, leuanvetoa ja pystypunnerrusta niin hyvin voi käyttää. Ei toki voi olla crosstrainaajan ainoot kengät, kovin ikävät esim. juoksussa tai köysikiipeilyssä ;)

Kaima (Ei varmistettu)

Niin ja nää powerliftit taitaa olla astetta crosstrainaaja-ystävällisemmät kuin esim omat power perfectini ^^ innolla odotan tarkempaa postausta kengistä!

PeteS (Ei varmistettu)

Mistä noita saa tuon värisinä? Vaimo on miettinyt noita Powerliftejä ja tuo olisi hyvä väri, mutta nettikaupoissa näkyy vaan musta-punaista tai kelta-mustaa versiota.

Kommentoi