Gym Unicorn

Elämäni Kunnossa

Eräänä yönä noin kolme viikkoa sitten joku linkkasi mut verkkokauppaan nimetään Human. Aamulla oli töitä, mutta en päässyt nukkumaan kun jäin selaamaan kaupan valtavaa ja nerokkaan nokkelaa printtivalikoimaa. Ostoskorissa kävi parhaimmillaan 10 eri paitaa, mutta lopulta päädyin tähän kaksikkoon. 

Kyllä nyt kelpaa nostella!

Kun jalassa on galaksipöksyt ja rinnuksia koristaa Doge, ei yksikään treeni voi jäädä a) välistä b) huonoksi! Muistelen taas kerran aikoja, jolloin treenasin löysissä collegehousuissa (yök) ja puuvillaisessa T-paidassa (yök yök). Olen sanonut tämän ennenkin, mutta hyvät tekniset treenivaatteet - parempi treeni.

Tuolta Humanin nettikaupasta löytyy ihan loputtomana virtana nerokkaita, eikä laisinkaan mauttomia tai puujalkaisia, paitoja. Printin valitsemisen jälkeen sen voi painattaa mihin tahansa paitamalliin, mutta itse valitsin omiini unisex tanktopin, joka on tehty Athletic-kankaasta. Paidan materiaali on mukavan kevyttä ja hengittävää. Kangas on oikeastaan hyvin samankaltaista, kuin esim. niken treenitopeissa, mutta hieman ohuempaa.

Bongailin teille esimerkeiksi vielä omia suosikkejani. Arvatkaa, minkä ostamatta jättäminen harmittaa näin jälkikäteen! Voin vinkata, että se olisi ollut joululahja Natalle.. Ensi lähetyksessä sitten ;)

Yhden paidan hinta on n. 20 dollaria, ja postikuluja suomeen tuli reilut 15 dollaria. Koska paketin sisältö oli arvoltaan yli 20€, se kipaisi mutkan vielä tullipostin kautta, mistä hain sen tänään. Tulli nappasi multa vielä 13€ lisäkulua, mikä näin jälkikäteen mietittynä kuulostaa melko paljolta.. Ei ole helppoa ei, mutta kaiken vaivan arvoista kyllä!

Huomenna vähän nostelemaan, mutta kummassa paidassa??

Kommentit

Juulia (Ei varmistettu)

En oikeesti kestä! Just tulin salilta ja istahin koneelle nopeesti kattomaan sähköpostin. Noh, samalla eksyin bloggeriin ja tuonne luetteloon oli tullu sulta uus postaus! Luin tätä ihan into piukeena ja selasin tuon koko nettikaupan läpi, voi tsiisus kuin MAKEITA painatuksia :D Mun on ehkä pakko tilata pari...
Oon ollu ihan pienestä asti ihan järjetön Ariel- fani ja toi Ariel- legday paita ois aika must have, ihan mahtavia!!!

Saara S.
Saara Sarvas

Joo, kaupan takana on kyllä pakko olla pari kappaletta markkinointineroja :D Leg Day sopisi ihan huikeasti myös yhdelle frendille joka osaa pienen merenneidon sanasta sanaan ulkoa....

Apua (Ei varmistettu)

Hups. Painoin linkistä itseni tuonne nettikauppaan ja saattaa olla, etten pääse sieltä muutamaan tuntiin pois.
Aivan mahtavia printtejä! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Kävikö sulle sama kuin mulle: Pakko katsoa kaikki läpi, koska mitä jos seuraavalla sivulla oliskin joku vielä parempi O_O

Lotta Katariina
Pumpui

Hemmetti, pakkohan mun on saada noista esim. kaikki.

FFFifi
Fitness Führer

No älä!

Mä en klikkaa koko penteleen kauppaan tai käy kalpaten.

Saara S.
Saara Sarvas

Jep, niin petollinen :D Tuo mahdollisuus painattaa treenissä mukavalle materiaalille oli kyllä piste i:n päälle. Yleensä kaikki custom-sälä ja painatukset tehdään niin tuskaisille materiaaleille, ettei niitä pysty pukemaan päälle kuin kerran... Fruit of the Loom jne.

Mariana (Ei varmistettu)

such fashion

much style

so fit

wow

Saara S.
Saara Sarvas

lol

very comment

many like

wittyness

Anni Jää (Ei varmistettu) http://loihtimo.fi/blogi

Haha tuo sarvikuva! :-D Joko olet treenannu yksisarvisena? ;-)

Saara S.
Saara Sarvas

Ehkä tänään? ;)

Roro (Ei varmistettu) http://starsverymuchalive.blogspot.fi/

Eikä kuinka mahtavia paitoja! Ihan paras tuo he skipped leg day so I skipped him :D

Nata - White Trash Disease

hahah mä ehkä ymmärrän mitä tarkoitat!!! meen nyt tonne kauppaan, jos ei enää nähdä ni hyvää joulua! 

Saara S.
Saara Sarvas

Mä joudun ehkä omistamaan huomisen kauneusblogipostauksen sulle!

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Hah, olin tulossa just vinkkaamaan tästä mutta olitkin jo löytänyt! Ja mikähän mun bloglovinia vaivaa kun en ollu lukenut tätä postausta... Mut hyvää joulua!

rospe (Ei varmistettu)

Hei mitä kokoo noi sun paidat on saako udella? Oon tilaamassa enkä yhtään tiiä minkä kokosen ottais :D

iinuli (Ei varmistettu)

Moikka!

Minkä merkkiset noi treenipökät on? Me want!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.