Herkkulauantai ja melkein kaikkien tyttöjen ilta!

Elämäni Kunnossa

Mm-mmm! Huomenna jutellaan enemmän kaikista treeneistä mutta kattokaa nyt mitä herkkuja oon popsinut suuhuni koko päivän. 

Aamulla olin Nummelassa testaamassa Functional Circuit -treeniä, mutta siitä lisää myöhemmin. Siellä tiristin itsestäni kaikki mehut ja tilalle oli saatava jotain muuta - ja se joku muu oli lohi, avokado ja raejuusto <3__<3.

Kaloreita tästä annoksesta löytyy ihan roppakaupalla, mutta niin löytyy myös hyviä rasvoja ja prodea!

 

Välipalaversio samaisesta annoksesta jalostettuna oli avokado muussattuna paahdetulle ruisleivälle, lohi ja raejuusto ja kunnon satsi sitruunapippuria. NAM NAM NAM! Tätä voisin syödä joka ikinen päivä.

Nyt illalla pitkän pitkästä aikaa mun ystäviä tuli käymään mun luona ja innostuin tästä niin, että kehitin vähän coctail-palasia. Lopputulos oli tämä:

 

Vesimelon-Feta -tikkuja

Punajuuri-vuohenjuusto-päärynä -nappeja

Guakamole-smetana-lohi -paloja

Mimmit toi mukanaan pullollisen valkkaria ja pöydässä on tietysti myös mun lemppareita ahlgrens bilareita ja vähän susu-paloja. Kokonaisuus kuulemma toimii!

 

Ystäväni Juulia ei päässyt paikalle, mutta muistelimme häntä valokuvan kautta. Facebook-mustasukkaisuuden takia pöytään on ilmestynyt illan aikana pari muutakin kuvaa...

Kohta meidän BB-studio on päätöksessä ja lähdetään jatkamaan tätä laadukasta iltaa Aladdiniin Johanna Tukiaisen keikalle. Jos Tapiolassa tapahtuu jotain näin merkittävää, mun on päästävä paikalle.

Ja hei, pakko vielä lopuksi fiilistellä, että mun työpöytä on vihdoin järjestyksessä!! Ruokahuoneen pöytäni on siis nykyään kotioffice ja sain kaikki purkit ja purnukat erillisiin laatikoihin ^_^.

Nyt on taas kiva tehdä hommia!

 

Kommentit

TiiTsi (Ei varmistettu)

Mihin sä käytät noita vauvojen peppupyyhkeitä? T. Useamman lapsen äiti-ihminen :D

Saara S.
Saara Sarvas

Mulla on salainen vauva ;) Ei vaan, duunikeikoilla käsien, pöytien ja purkkien putsaamiseen! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostipa ihanilta nuo tyttöjenillan naposteltavat. Haluaisitko noiden nappien ja palojen ohjeita jakaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.