Hyvä treeni, parempi mieli

Elämäni Kunnossa

 

Mm-mmmm. Treeniviikko lähti käyntiin taas turhan hitaasti, mutta tänään hiki lensi silmiin niin, että hymyilyttää vieläkin! Vuorossa oli taas jokaviikkoinen ulkotreeni Lauttasaaren Kasinonrannassa koko Vetosalin poppoon kanssa. 

Mukaan raahautui myös yksi Poltesalin asukki sekä Steffi. Kaikkien tyttöjen harmiksi Santtu oli pelastamassa maailmaa yksi tulipalo kerrallaan (totuus: varmaan leikkimässä työpaikan salilla).

Tehtiin taas kestävyyshenkistä treeniä, ja päälle vielä pari bonusliikettä. Itse treenin sisältö oli omalta pisteeltämme alkaen:

  • Rock Slam pään takaa ja kiven poimiminen kyykystä
  • Punnerrus
  • Kahvakuulaheilautus + heitto (8-16kg kuula)
  • Thruster kiven kanssa
  • Kuminauhajuoksu pareittain

Jokaista liikettä toistettiin 45-50sec, jonka jälkeen vaihto ja kohti seuraavaa kauhistusta. Kierroksen välissä oli muutaman minuutin huili, ja kierroksia 4. Kumpparijuoksu hapotti kunnolla, ja parini pisti kunnolla hanttiin!

Bonusliikkeenä tehtiin kolme kierrosta staattisia kyykkyjä erilaisilla hapottavilla twisteillä, sekä 15 burpeeta. Vedin treenin kyllä tänään extrakovaa, ja lähdin vielä päälle pienelle uimareissulle Kontulaan... Joo, Kontulaan :D

Kontulan hallista löytyy nimittäin poikaystävän vaatima kylmäallas, ja paikka on poikkeuksellisen myöhään auki. Itse seisoskelin kylmäaltaassa pari tuskaista minuuttia, ja koivet tuntuvat kyllä paremmilta kuin staattisten pitojen jälkeen. Avantouintikelejä odotellessa!

 

Lauttasaaressa oli muuten punasilmäinen Sauron-lintu, joka tarkkaili mua kun hengailin hetken ennen treeniä. Sekin varmaan tahtoisi treenaamaan, muttei pienillä siivillään sitä voi tehdä. Voi pieni lintunen <3

Tulkaahan tekin sieltä ruutujen takaa paikalle taas ensi keskiviikkona klo 18:00! Mukavaa on ja hiki valuu, eikä kokemusta aiemmasta crosstrainingista vaadita tipan tippaa.

Kommentit

miffa.s (Ei varmistettu) http://miffas.blogspot.com

Oli kyllä hyvät treenit!! Taidanpa tietää, missä vietän loppukesän keskiviikot :D

Elsa K. (Ei varmistettu)

Voi kun kaipaan hyviä treenejä...
Punasilmäinen paholaislintu on muuten meriharakka. Viime kesänä yksi pari pesi meidän parvekkeen alla ja oi sitä meteliä aina kun avasi partsin oven :D

Steffi
Steffit

Ou jeah :) Ootan jo ens keskiviikkoa innolla! Oli muuten vesi tuolla rannassa liian kylmää eilen hehe.

 

x Steffi

Nata - White Trash Disease

Oli niin helmee! Ens keskiviikkona on kyl pakko skippaa koska liikkarilla menee se viikon ainoo jooga tuolloin ;)

Steffi
Steffit

Feidari!!!!!

x Steffi

harakka (Ei varmistettu)

Meriharakat on ihania &lt;3 mun suosikkilintu!

Nora
Noran world

Ihanan tehokkaan kuuloinen tositreeni! :)

Se on just noin, että treenin jälkeen on aina parempi mieli ja olo. Vaikka usein onkin jotenkin vaikea lähteä treenaamaan. Ryhmä ja hyvät kokemukset auttavat rutosti. Itse olen ihan superhuono tekemään mitään yksin. :)

ps. ihan sikamageet trikoot sulla! :)

Kommentoi