Ihana iltalenkki

Elämäni Kunnossa

 

Unohduin eilen katolle ottamaan aurinkoa, kun puhelimestani loppui akku. Suunnitelmissani oli lähteä rannalle Vetosalin puistojumppavariaatioon, mutta ajantaju katosi täysin ja keskinkertainen hömppäkirja vei mennessään. Kotiin palatessani huomasinkin kellon käyvän lähempänä kuutta, eikä neljää kuten olin luullut...

Laitoin äkkiä pahoitteluviestin Natalle, ja totesin että ulos on joka tapauksessa päästävä, ja tästä tuleekin lenkkipäivä.

 

Onneksi kävi näin, koska eilinen kesäilta oli täydellisyyden tiivistymä!

Lähdin matkaan yhdeksän jälkeen, jolloin sää oli lauhtunut - ette ikinä arvaa - täydelliseksi. Kävelin, hölkkäsin ja juoksin läpi Otaniemen, Keilaniemen ja Tapiolan rantojen ja niittyjen ja hymyilin koko matkan kuin mikäkin idiootti. Eilinen oli liikkumisen riemua puhtaimmillaan, ja mulle muistuivat kirkkaina mieleen parin vuoden takaiset lenkit San Diegon ylväissä maisemissa. 

Siellä oli mäkiprofiilia jos jonkinmoista, ja me tyttöjen kanssa haastettiin toisiamme tekemään naurettavia määriä askelkyykkyjä. Muistan ikuisesti yhden päivän, jolloin juoksin maailman stereotypisintä jenkkitietä ja iPodissa pauhasi tämä biisi.

Olisikohan ulkona kauniissa säässä liikkuminen yhtä ihanaa, jos sitä voisi tehdä joka ikinen päivä? A. Sinivaara ei ainakaan koskaan pahemmin valita säätiloista tai maisemista.. Pitäisiköhän munkin nostaa kytkintä ja suunnata Kaliforniaan??

 

Ehkei mennä asioiden edelle, Suomen kesä on nimittäin ihana. 

Lenkin pituus oli lopulta reilun 7km ja aikaa kului reilu tunti. Aika rauhallista menoa siis kokonaisuudessaan, mutta sehän kelpasi. Jalkapäivän jälkeen kipuillut koipiosasto tykkäsi ja on ollut tänään vetreänä.. Ok, ja jouduin pysähtymään pari kertaa pelastamaan asfaltille eksyneitä kastematoja.. Joo, oon vähän sellanen eläinrakas hippi - eläimestä riippumatta.

 

Oi ilta-aurinko ja sen viimeiset säteet. Näistä tankkasin energiaa patterit täyteen. Huomenna onkin hyvä päivä pumpata niillä enssyillä lihakset taas kipeiksi!

 

p.s. Uusin myös lenkkilistan! Uusi lista sisältää lähinnä psykedeelistä klubijumputusta, jonka tahtiin on kiva kipittää menemään.

Kommentit

Tiikerililja

Joo ne madot! Joka kevät säälin niitä, kun ne ryömivät piiloistansa asfaltille ja kuivuvat siihen. Niin surullista! Mut siis ihanalta lenkiltä kuulostaa! :)

Saara S.
Saara Sarvas

Nimenomaan! Kai sekin on joku luonnon suuri suunnitelma, että muut eläimet löytävät niitä sapuskakseen enemmän, mutta jotenkin ne silti ovat reppanoita..

Rousa (Ei varmistettu)

Myöhästyin joskus ala-asteella koulusta, kun matkalla oli niin monta hengenvaarassa olevaa kastematoa!

Saara S.
Saara Sarvas

Jes, en ole yksin!! Tosin, mun ala-asteajoista on hetki aikaa.. :D

jepujep (Ei varmistettu)

Hei kiitos, sain uusia biisejä lenkeille!:)

Saara S.
Saara Sarvas

Jee, kiva! Joskus on kyllä hyvä pläräillä toisten listoja.

sanumaria

Mä tykkään juosta (tai no se juoksemisesta tykkääminen on yhä vähän niin ja näin) keväällä ja syksyllä. Kesällä tulee liian kuuma, ja talvella on jäätävää ja liukasta. Mutta toisaalta siitä saa melkosta tyydytystä (kierolla tavalla) kun painaa lenkkinsä satoi tai paistoi, tulipa räntää sitten vaakasuoraan tai pystysuoraan. Tulee silla badääsimpi olo kun juoksee paskassa kelissä, nynnyt juoksee aina hyvässä kelissä :D

Saara S.
Saara Sarvas

Mäkin lenkkeilin aktiivisesti myös läpi talven ja koin siitä todella ärsyttävää ylemmyydentunnetta. Sen takia ExtremeRunin esteetkään ei varmaan kauheasti pelästyttäneet :D En kyllä silti häpeä myöntää, että toi kesäiltaisin lenkkeily on kaikista mieluisinta puuhaa..

Suosittelen kokeilulenkin aloittamista n. tuntia ennen auringonlaskua! Ilma tuntuu samalta, kuin se paljon puhuttu linnunmaitovesi <3__<3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.