iHerbin ihanuudet

Elämäni Kunnossa

Eilen oli taas ilon päivä, kun DHL:n lähetti soitti ovikelloa iHerb-pakettini kanssa. Alun perin tilauksessa piti tulla vain maitohappobakteereita ja ruoansulatusentsyymejä Samin käskystä, mutta yllättäen mukaan tarttui vähän muutakin.

Olen jotenkin supertyytyväinen itseeni, kun jaksan popsia lisäravinteet kiltisti joka ikinen päivä, ja otan ne mukaan jopa reissun päälle annospusseissa! Viimeisen puolen vuoden aikana olen jättänyt pillerit popsimatta ehkä yhteensä 5 aamuna. Olen myös huomannut, että purkit jännästi tyhjenevät, kun niitä oikeasti käyttää.. Ei olekaan enää "tosi riittoisia" purkkeja, joista heitetään nappia naamaan kerran viikossa jos sattuu muistamaan.

En tiedä, miten suuren eron näiden lisäravinteiden käyttö tekee mun terveyteen, mutta en ole huomannut ainakaan mitään negatiivista.

Jenkeissä gluteenittomuus taitaa muuten olla melkoisessa nosteessa, kun kaikissa purkeissa lukee edessä tai takana isolla Gluten-Free. Nousussa ovat myös gluteenittomat hiustenhoito ja -muotoilutuotteet. Aika hoopoa, kun ihokosketuksessa ongelmia aiheutunee vain ihokeliakiaa sairastaville, joita on äärimmäisen vähän :D

Mutta käydäänpäs näitä ostoksia läpi!

 

Ensimmäisenä ne tärkeimmät, eli ruoansulatusavut. Otin muutamasta suositellusta entsyymimerkistä ensimmäisenä testiin tämän melko edullisen Royal Tropicsin tuotteen. Pari kapselia naamaan ennen lihaisampia aterioita, niin massu kiittää. Vai kiittääkö? Senhän näkee vain kokeilemalla.

 

Suurin riemunaiheeni!!! Olen ollut kalaöljytön jo pari viikkoa (kiitos hieman unohtelevaisen poikaystävän....), mutta nyt kyllä kelpaa taas. Päädyin aikamoisen metsästyksen jälkeen ostamaan kunnianhimoiset kolme purkkia Country Lifen omega-3:sia, koska niiden hinta-laatu näytti olevan kohdillaan, enkä nähnyt arvosteluissa kauheasti valituksia.

Kalaöljy on kuulemma melko edullinen raaka-aine, eikä tuotteissa ole mitään valtavia eroja. Toisista tulee vain vähän pahemmat röyhtäykset ;) Kokeillaan siis näitä parin purkin ajan!

 

Edullisen kalaöljyn lisäksi sain vihdoin uudet maitohappobakteerit hoivaamaan suolistoani. Boulardii-bakteerikanta sai peukkua ylös, joten tänne vaan. Viimeksi söin maitohappobakteerikuurin keväällä, mutten huomannut mitään valtavaa eroa tavalliseen. Kuuri tosin ei ollut muutamaa viikkoa pidempi, kun puolitin purkin sisällön em. poikaystävän kanssa.

 

Huikea kuvitus :D Mä ainakin toivon, että mun suolisto hymyilee just tuolla tavalla.

 

Luulin myös tehneeni fiksun vedon, kun ostin 250 tabletin jättipurkin kalkki-magnesium -kapseleita. Totuus: annoskoko 5kpl, eli tässä on vain vajaan parin kuukauden satsi >:D

 

Täydellisenä ylläribonuksena klikkailin koriin vielä Solgarin vahvaa biotiinia, koska hiukset ja kynnet tuntuivat tykkäävän hyvää aiemmin käyttämästäni miedommasta apteekkivalmisteesta. Nyt mulle varmasti kasvaa joku leijonanharja (totuus: kainalokarvat ottaa kasvuspurtin). Siihen kaveriksi vielä vahvaa C-vitamiinia! 

Oih. Onneksi kaapit tyhjentyivät vehnäjauhojen ja pastapurkkien kadotessa niin paljon, että kaikki uutuudet mahtuvat mukaan.

Iherb on kyllä huikea. Sitä selatessa kannattaa tosin olla tarkka kuva siitä, mitä on ostamassa. Muuten voi helposti hukkua tuhansien purkkien sekaan, ja päätyä ostamaan kaikkea todella tarpeetonta.. Itsellenihän ei koskaan käy mitään sellaista ;D

Kommentit

No niinhän siinä kävi... menin sinne vaan katselemaan ja klik klik ostoskorissa on vähän sitä ja tätä. Miten muuten on noiden tuotteiden turvallisuuden ja aitouden kanssa? Pystyykö jostain selvittämään, voiko niihin kaikkiin luottaa vai pitääkö mennä vain kokeilu meiningillä? Paljon edullisemmin kun kaikki tarvittavat kyllä tuolta saisi :)

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm, no ainakin kaikki omani ovat aina olleet ihan ehtaa tavaraa, tai niin hyviä jäljennöksiä etten tiedä paremmasta ;D Eli siis, omien kokemusten perusteella kaikki tilaamani tuotteet ovat olleet samanlaatuisia ja samalla tavalla pakattuja, kuin kotosuomessa myytävät.

Kim (Ei varmistettu) http://quublog.blogspot.com/
Saara S.
Saara Sarvas

Rutiini - jostain se vain löytyi! Ehkäpä ajatus siitä, että pillerit napsimalla kropan kuntoutus ei voi ainakaan jäädä siitä laiskuudesta kiinni helpottaa :)

Korre (Ei varmistettu)

Moikka! Monelta ja milloin se ilmainen kokeilu vetosalilla oli? Pitääkö ilmoittaa tulostaan? Ja mitä tarvii mukaan?
Ps. Sun blogi on paras

Saara S.
Saara Sarvas

Keskiviikkona klo 18 on kesän loppuun asti ilmaista puistojumppaa lauttasaaren Kasinonrannassa! Paikalle kannattaa tulla 10-15min aiemmin, ja kyseessä on n. 30min kestävä rykäisy. Myös salille voi varmasti mennä käymään ja kokeilemaan respan aukioloaikoina. Muulloin ovet ovat lukossa ja avainkortin takana :)

Ccc (Ei varmistettu)

Eräs ystävällinen myyjänainen kertoi mulle kerran, että jos kalaöljy on ehtinyt pakkausvaiheessa härskiintyä, se aiheuttaa röyhtäyksiä. Ostin sitten vähän laadukkaampaa, ja ei ole enää ongelma:)

Saara S.
Saara Sarvas

Oi, hauska info! Nämä uudet muuten eivät ole ainakaan vielä röyhtäyttäneet kertaakaan - JES! :D

Kaisa Johanna (Ei varmistettu)

Mä olen myös tilannut iHerbiltä juttuja. Talvella napsin niiden D-vitamiinejä, jotka on paljon vomakkaampia kun mitkään mitä Suomesta saa - ja myös oikeasti hyödyllisiä. Olen myös kokeillut vastustuskykyä parantavia neem-kapseleita sekä Cat's Claw (Uña de Gato) -kapseleita. Ovat molemmat hyviä! Mä olen kyllä lukenut ettei mitään lisäravinteita saisi syödä joka päivä, vaan olisi hyvä pitää yksi lisäravinteeton päivä viikossa ja yksi lisäravinteeton kuukausi vuodessa. Liittyi siihen ettei keho tule riippuvaiseksi eikä myös tule ravinneyliannostusta - että mahdolliset ylimääräiset ravinteet ehtii poistua kehosta.

Jennynen (Ei varmistettu)

Holaa! Ensikerran löysin sun blogin ja nyt oon jo ahminu sun kaikki viime kuukausien postaukset. Tykkään tosi paljon sun suorasta ja hauskasta tavasta kirjoitella, ihan ku itse olisin kirjottanu! :D

Mites nää lisäravinteet on toiminu? Itteeni on kovasti kiinnostanu tälläset jo pitkään, pitäisi vaan opetella se rutiininapsiminenkin.. Esim tota biotiinia (merkiltään Biotiini strong) on tullut itsekkin napsittua, siinä toivossa että mun hiirenhäntätukka kehittyis siksi paksuksi leijonanharjaksi, jota säkin vaikutat tavoittelevan, i feel your pain siis.

Nappo (Ei varmistettu)

Heyy, oliko toimivaa biotiinia?Otit varmaan ihan 1/vrk annoksella?

Kommentoi