Keväiset treenivaatteeni, eli henkinen taistelu sovituskopissa..

Elämäni Kunnossa

Tein viime viikolla pienen harha-askeleen... Stadiumiin :D Synttäreiden kunniaksi huomiseen, maanantaihin 31.3. asti jäsenet ja jäseniksi liittyvät saavat 25% alennuksen ihan kaikesta. Mähän siis en tunnetusti tarvitse yhtään mitään, mutta myönnän, että tuo kuvissa näkyvä Niken takki on jäänyt hieman polttelemaan verkkokalvoille taannoisen Ideaparkissa tehdyn Stadium-kiekan jäljilta. Ainakin siis siinä määrin, että kun näin Kampin Stadiumissa ale-kyltit, olin noin kymmenessä sekunnissa sisällä etsimässä sitä.

Kiikuttaessani takkia sovituskoppiin painin itseni kanssa tuttua kamppailua:

"Siis, mä VAAN kokeilen. Se ei varmasti ole hyvä. Eikä nää housutkaan."

"VAIKKA se olis hyvä, niin kotona on se Addun AIVAN HYVÄ musta takki.."

"Nää verkkarit kyllä tavallaan tarttisin."

"Joo. Saan ostaa nää verkkarit, mutta takkia VAAN kokeilen."

"No voi paska.. Täähän on KAIKKIEN mun unelmien täyttymys.. Mutta ei. EI. Ei missään nimessä."

"Ei. Ei, ei. Nyt järki käteen."

"Tai no siis, jos mä jättäisin nää housut.."

"Mutta nää housut mä kyllä tarvitsen. Siis. TARVITSEN."

"Ja tää takkikin.. Tää oli vika kokokin vielä. Mitä jos kadunkin tätä hetkeä aina?"

"Mitä jos mä kerron joskus mun lapsille siitä takista, jota en koskaan saanut?"

"Miltäs se pankkitili näy.. No voi paska."

"Pkkasessa on kyllä toisaalta aika reilusti sitä lihaa, niin ens viikolla voisi vähän säästellä ruokabudjetista."

"Joo. Kyllä. Tarvitsen nää molemmat. Mun elämästä tulee NIIN paljon parempaa, kun mulla on nää vaatteet. Näytän tosi sporttiselta ja sellaselta viileen coolilta street-tietäjältä. Saan nää päällä aikaan ihan mitä tahansa."

"With this gear - I AM INVINCIBLE!"

Näistä päästiinkin hyvin nopeasti itselleni liiankin tuttuun hetkeen:

Parin päivän perästä totean, että ei kaduta :D

Takki löytyy nettikaupasta tästä, ja verkkarit Addun omasta kaupasta tästä. Ette tekään niitä varmasti tarvitse, mutta jos nyt sattuu olemaan vähän ylimääräistä niiin.... Ajattelin vain kertoa!

Kommentit

Nipsuuh (Ei varmistettu)

Löydän itseni niin useasti samanlaisista tilanteista :D! Viimeksikin juuri tällä viikolla intersportissa jollain alennuspäivillä. Ensimmäisenä päivänä menin ostamaan juoksutrikoita, jotka pystyin vielä melko hyvin perustelemaan itselleni, mutta mukaan tarttui myös juoksupaita, joita on kyllä riittämiin. Toisena päivänä menin hakemaan yhtä hupparia (joka maksoi 70 e, törkeä hinta hupparista, en tajua mikä muhun meni, harvoin laitan muuta kuin kenkiin noin paljon rahaa!), ja niitä päätyikin kotiin KAKSI (mielestäni törkeän kallista hupparia)! Välillä tulee pienet morkkikset, kun mietin tilin saldoa, mutta kaikki on ehtineet olla jo viikonlopun aikana päällä ;D.

Nata - White Trash Disease

Öhöm mitenköhä mä perustelisin itellesi uusia treenikamoja varsovasta?!

-miffa (Ei varmistettu)

Stadium on katala. Mulla oli vakaa aikomus välttää koko paikkaa, mutta tänään kesken lenkkiä iski pakottava tarve saada toiset lenkkarit nykyisten nike free -tossujen kaveriksi. Siispä lenkiltä kotiin vähän ennen viittä, protskua naamaan ja suihkun kautta Stadiumiin... Ja tietty oli pakko saada ne about kalleimmat kengät, vaikka tili on melkeen tyhjänä. Mutku ne vaan oli parhaat jalassa (ja kivoimman näköset tietty kans), niin pakko oli sortua. Kauppa oli jo menossa kiinni kun siellä myyjän kanssa arvoin sopivaa paria, mutta olihan tää nyt järkiostos selvästi, koska lenkkarit (nimenomaan piiiitkille matkoille, millonkohan ajattelin niitä alkaa juosta....) on ollu harkinnassa jo jonkun aikaa ja ei sitä joka päivä saa 25% alennusta. Ja mitä kalliimpi tuote, sitä enemmän euroja säästää?? :D

takkihaaveilija (Ei varmistettu)

Eiii, oon kuolannu tota samaa takkia pariin otteeseen Stadiumissa, alennuksen kanssa sen ois just ja just kehannu ostaa, mutta koot taitaa olla aika finaalissa... Damn! Ois pitäny herätä tähän alejuttuun vähän aiemmin. Mut takki sopii sulle kyllä hienosti, hyvä ostos ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisin katsella uutta takkia (No ei sitä kuitenkaan löydy vaan kaikkea muuta), kun saa vielä alennusta. Entinen menisi muuten, mutta en ole vielä jaksanut vaihtaa vetoketjua ja ilman takkia on inha mennä ulos ja siten lenkit ovat jääneet pois. Helteetkin tulevat ennemmin kuin takki on taas ehjä.

Suvi K.
Sisunainen

Ahhahhaa tuttu tunne! Mäkin haluisin uusia huppareita, tennareita, housuja.... mutta panttaan tätä vielä kunnes pääsen Helsinkiin asti shoppailemaan. Pitänee siis katsastaa myös Stadium, sitä puljua ei löydy tältä kylältä ollenkaan. ;)

Mitkä noi kengät muuten on? :D

mikaelaaaah (Ei varmistettu)

Eiku oho kato, mites ny näin! Pitihän sitä sit iteki laittaa jotain sympatiatilaukseen! Oho hups...

Olivia-O (Ei varmistettu)

No mutta hei jos haluat järkeistää takkiostostasi niin myy sun vanha takki mulle ;)

miig (Ei varmistettu)

Onks Manse-B viel kuvioissa? Long time no manseboi...

http://alicevandy.bigcartel.com/products Siitä saakka kun ekaa kertaa törmäsin tähän puljuun, joka ikinen kerta näistä vaatteista tulee mieleen Sinä! Vaikkei edes ole yksisarvisia :'D

Kommentoi