Kun olen täynnä energiaa, enkä malta odottaa päivän treeniä.

Elämäni KunnossaMENNÄÄN JO!! NYT!!! NNNYT NYT!!! NNNNNYT JO JO JO JO!!! NNNNNNNYTTEN MENNÄÄN!! NYT NYT NYT NYT NYT!!!!! NYTKÖ??

NYT!!!

Kommentit

Miu
Miu

Okei, mä virallisesti fanitan corgeja tästä lähtien. Haluun!

Vierailija (Ei varmistettu)

IHANA! Haluisin ittelleni tollasen söpön welsh corgin, ne on niin söpöjä.. <3 :3

HappieNess (Ei varmistettu) http://attitudehappiness.blogspot.fi/

Hih, ihana hauva! :)

(Ei varmistettu)

Onhan se söpöä, kun selkä ei kestä hyppimistä ja jaloista ei ole terveeseen liikkumiseen. Toivottavasti teistä ei kukaan päädy tukemaan tällaista epätervettä jalostamista, vaan ymmärtäisitte laittaa koiran terveyden etusijalle rotua valitessanne.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on itselläni welsh corgeja ja kyllä kestää selät ja liikkumista kestää. ;)

Saara S.
Saara Sarvas

Miu, Corgit on söpöimpiä :B

 

Vierailija, Mulla on vähän sama, mutta niinkuin alempi kommentoija mainitsikin, liian moni corgi on tätä nykyä jalostuksen uhri :<

 

HappieNess, Hän on innoissaan ^_^

 

Vierailija, Joo, ei ole kaikki corgit terveimmästä päästä. JOS joskus itse päätyisin/päädyn corgin pentuna hankkimaan, etsisin koiran terveestä ja lyhytselkäisestä linjasta, jossa ei ole myöskään lonkka- tai kyynäräongelmia. Osa tuota ongelmaa on tietysti se, että omistajat eivät pidä koiran kunnosta huolta, vaan syöttävät ne ylipainoisiksi, eivätkä liikuta niitä pissalenkkien ulkopuolella laisinkaan.

Mieluiten ehkä ottaisin jonkun rescuehurtan - kaikista mielkuiten rescuecorgin ;) 

 

Vierailija, Oi, ihana kuulla! ^_^

Itselläni on myös corgi, joka on kyllä hyvinkin terve ja kova liikkumaan. Corgin pitkä selkä vaatiikin tukemaan hyvää lihaksistoja ja liikuntaa ylipäänsä. Ikävä kyllä moni koirarotu on ns. pilalle jalostettu, mikä näkyy sairauksien suurella määrällä yms.

Vierailijoista toinen (Ei varmistettu)

Corgien rotuyhdistys ei sentään turhaan lähde kieltämään oman rotunsa terveysongelmia, joita ovat lonkkaniveldysplasian, kyynärnivelten kasvuhäiriöiden ja selkävaivojen lisäksi myös perinnölliset silmäsairaudet, mutta kyllähän englanninbulldoggienkin omistajista suuri osa jaksaa väittää koiraansa terveeksi. Ei sillä, ettenkö itsekin corgeista pitäisi, kovastikin, mutta tällainen jalostus on koirien kannalta todella sääli. Thumbs up rescuekoirasuunnitelmille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.