Kurinpalautustreeni

http---makeagif.com--media-9-14-2013-YBMGh6.gif

Tässä on oikeastaan kaikki, mitä tahdon ja aion tässä postauksessa kertoa. 5 kuvaa kertoo enemmän kuin yksi kirjoitettu postaus? 😀

Reissussa treenattiin – mutta ei ihan niin paljoa ;D Paluu todellisuuteen oli melko karu, sillä eilisen Voima-tunnilla maasta nousi vain 65kg ja kulmasoudussa 35kg. Nojoo, aloitin tahallani vähän kevyesti, että saan jatkaa vielä toistaiseksi kävelyä. Enemmän mun mielessä kuitenkin kummitteli tämän lauantain Challenge -tunti.

Kyseessä on siis Vedon uusi, todella rankka tunti, jossa viedään kestävyys- ja voimakuntoa mukavuusalueen ulkopuolelle omia ennätyksiä rikkoen. 

Mä olin tunnilla ensimmäistä (ja viimeistä? ;D) kertaa eilen, koska treenichattiin tuli perjantaina ilmoitus: Ilman hyvää tekosyytä huomisen Challenge-tunnilta pois jäävät päätyvät pikimustalle listalle. 

En mä halua mihinkään mustalle listalle!! Oli pakko mennä.. Treenin sisältö oli seuraava:

 

wod6.jpg

Joo.. Sen 9 toiston kierroksen jälkeen tehtiin vielä täysi 21 toistoa jokaista liikettä :B Usko meinasi loppua, itku tuli silmään ja silmissä meinasi sumentua viimeisten thrustereiden aikana, mutta: Mä selvisin

Jos olen Helsingissä ensi lauantaina, saatan jopa palata kokeilemaan, mitä viikon treeneihin totuttelu tekee tuolle joukkion surkeimmalle ajalle 😀 En usko, että pystyn ihan samalaiseen parannukseen kuin Tia, jonka aika tippui edellisviikosta yli neljä minuuttia!!

 

wod1.jpg

Siinä se sitten on. Urheiden haasteeseen vastanneiden lista! Treenin rankkuudesta kertonee jotain se, että jopa Santtu hikoili ranteita, kyynärvarsia ja pohkeita myöten:

 

wod2.jpg

Tässä kuvassa Santtu muuten ”näyttää tuimalta”. Kuulemma onnistuu kyllä tarvittaessa… 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *