Kyykkää ja nosta!

Elämäni Kunnossa

 

Oho.. Onpas ihan tajuttoman rohtuneet huulet. Sen siitä saa, kun pureskelee ja repii niitä sarjatauoilla paremman tekemisen puutteessa!

Olen tällä viikolla nauttinut salilla pieniä kauneusvirheitä paljastavasta päivänvalosta, koska olen kaikkien tapojeni vastaisesti ajoittanut treenihetket aamuihin tai ainakin aamupäiviin. Päivätreenit ovat olleet oudoin kokemus aikoihin! Mä olen ehdottomasti enemmän iltatreenaaja - tai ainakin luulen olevani. Päivällä treenaaminen sujui nimittäin erittäin mukavasti, ja nyt tuntuu hassulta ajatella, että koko illan voi tehdä jotain ihan muuta :D.

Mitenköhän sen saman treenipössiksen vaan saisi nostatettua jo aamusta? Pitääkö vain päättää, että nyt muuten rokkaan koko aamun edestä?

En tiedä, haluanko uskoa että toiset vain ovat enemmän iltaihmisiä, vai yrittäisinkö siirtää treenisyklini päiväpainotteisemmaksi... Se voisi elämäntilanteen huomioon ottaen olla aika hyväkin ratkaisu.

Maanantaina tein lämmittelyjen jälkeen 5 x 5 -kierron sitä liikesarjaa, jonka lempinimen unohdan aina.... Se rive-etukyykky-pp-takakyykky-pp -setti! Oletan, että ensimmäinen kommentoija muistuttaa, mikä sen nimi oli. Jokatapauksessa, yhdellä kierroksella näitä comboja tein siis viisi, ja kierroksia tuli niin ikään viisi! Hyvillä palautuksilla toki, koska tuo setti hapottaa tehokkaasti.

Näiden hupsuttelujen päälle tein vielä muutamat tiukat sarjat etukyykkyjä, ja lyhyen coretreenin.

Tiistaina puolestaan tein vanhan kunnon penkkipäivän, ja aloin himoita uuden ykkösmaksimin testausta! Samoissa fiiliksissä olin myös eilen, kun olin päättänyt parantaa mave-enkkaani. Nousihan se - mutta vain melko säälittävän 2,5kg :D 95kg on siis tämän hetken enkka, ja se maaginen 100kg häämöttää niin lähellä, mutta jotenkin silti niiin kaukana.

 

Ensi viikosta tulee pakostakin vähän kevyempi, sillä vaikka lomareissu on treenipainotteinen, en välttämättä aio etsiä Lanzarotelta kuntosalia jonne mennä hikoilemaan. Paitsi jos joltain löytyy hyvä vinkki loistavasta salista, joka olisi jollain muullakin tapaa näkemisen arvoinen?

Kommentit

Karhu (Ei varmistettu)

Karhu! Eli bear-complex.

nnnina (Ei varmistettu)

Saaren toisella puolella sijaitseva Club La Santa on käymisen arvoinen paikka - löytyy puitteet monenlaisiin treeneihin juoksuradasta 50m ulkoaltaaseen! Muistaakseni salikin oli ihan asiallinen :)

Ja pyörälläkään matka ei älytön ole, sellainen reilu 30km/suunta muistaakseni. Suosittelen!

Alice
My blueberry dream

Aamutreenit on parasta koska lihasrasitus nostaa mielen vireystilaa ja parhaimmillaan saa endorfiineistä potkua niin ettei halua edes jäädä treenien jälkeen istumaan sohvalle vaan saa päivän aikana paljon aikaiseksi :) Lisäksi saa heti aamusta sellaisen fiiliksen et on tehny jotain mielettömän hyvää ja tärkeetä jo päivän aikana.

Mä laitan illalla treenivaatteet valmiiks sängyn viereen (realiteetti, matolle kasaan keskelle huonetta) ja herätessä silmät ristis vedän kuteet päälle, jääkaapista banskua/leipää tms kevyttä hiilarienergiaa, vesipullo täyteen ja matkaan kohti treenejä. Pitää herätä sillee just oikeesee aikaa jotta on pakko nousta heti eikä ehdi ees harkita etteikö nousisi. 

Ja tähän aikaan vuodesta on parasta ku aurinko tyyliin vasta nousee kun mä pääsen jo treeneistä, eli silloin kun sattuu aurinko paistamaan, saa nauttia auringonsäteistä kotimatkalla.

Miia_pau
Kolmas linja

Ah mikä kateus tosta Lanzarotesta, tai oikeastaan mistä tahansa paikasta, jossa näkis vähän lämpöä ja aurinkoa.

Mulla on vakaa usko siihen, että toisilla vaan luonnistuu treenaaminen aamuisin paremmin kuin toisilla. Kesällä kävin nimittäin aina silloin tällöin aamutreeneissä, eikä se sinänsä ollut hullumpaa, mutta pääsääntöisesti voima- ja energiatasot vaan olivat (ja yhä ovat) illalla tai iltapäivällä treenatessa korkeammat. Ja toisin kuin edellisellä kommentoijalla, mulla ei kovat aamutreenit pääsääntöisesti vaikuta vireystasoa nostavasti, vaan pikemminkin päinvastoin, olen koko loppupäivän vähän uuvahtanut ja tosi nälkäinen :D Mutta eipä tilanne kyllä haittaa, tykkään treenaamisesta niin paljon, että kun treenaa vasta illalla töiden jälkeen, on ainakin jotain, mitä odottaa koko päivän.

Heidi V
Huiputtaja

Mä olen itse ihan ehdottomasti iltaihmisiä, mutta täytyy myöntää, että aamutreenit on silti aika kivoja. Pitää vaan päästä jotenkin siihen rytmiin ja rutiiniin, niin sitten se herääminen ei tunnu enää niin pahalta. Ja kun on päässy treenin makuun (tai mun tapauksessa juoksun makuun), niin unenrippeet rapisee kyllä silmistä. Suosittelen!

Kaisaaaaaa (Ei varmistettu)

Karhukompleksi!! :D Pääsinpä sanomaan ;) Luin tuota tekstiä jotenkin hutiloiden, kun lopetettuani olin siinä käsityksessä että sun penkkimaksimi on 95kg. Sit tuli vähän sellainen "HÄH"-olo ja oli pakko lukea uudestaan :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.