Melkein kuin taitoluistelija

Elämäni Kunnossa

Koska mulla ei ihan oikeasti ole yhtään verkkatakkia, oikeutin tän Adidaksen mustan tosi simppelin ja monikäyttöisen takin ostamisen, kun etsin kaupoista jotain aivan muuta.

Verkkatakkihan on siitä kiva, että sellaista voi käyttää vaikka lämmitellessä... Tai ihan missä tahansa, kun sen selässä on pienistä timanteista tehty Adidas-logo ja hihojen kolme raitaakin kimaltavat samassa materiaalissa :D

Voimistelijoilla ja taitoluistelijoilla on aina kaikista siisteimmät kamat ja mulle tuli tätä ensimmäistä kertaa päälle vetäessäni samanlainen fiilis, kuin noita yksiä urheilun upeimpia olentoja katsellessa. 

Ehkä tää menee kategoriaan aikuistytön prinsessaleikit?

 

Mä venkoilin itseäni ties ja vaikka mihin asentoihin, kun yritin saada kivet kimaltelemaan ja näyttämään edes puoliksi niin siisteiltä, kuin luonnossa..

Muotibloggaajaksi musta ei taida siis vieläkään olla, sillä tarkin upeus ei välity kuvista. Tulkaa Poltteelle katsomaan sitä livenä - jos siis uskallan vetää tän päälleni muutenkin, kuin näyttäytymismielessä.

 

Mun suurin kysymys on siis: Olenko mä tarpeeksi HGH treenatakseni tää päällä ihan oikeasti? :D (You know, haters gonna hate.)

Hmm.. Kyllä mä saatan olla, ainakin sitten kun opin tempaamaan kuin tosinaiset.

Niin ja jos joku miettii, mitä takki maksoi, vastaus on kuvattu henkisenä olotilana seuraavaan kuvaan:

 

Toisin sanoen pari kymppiä liikaa ;)

Mutta tää oli a) vika kappale b) mun joululahja itselleni - ja sain onneksi vasta tänään tietää, että autoni korjaus nielaisee ensi viikolla satasen jos toisenkin.

Onko teillä kaapissa treenivaatteita, joiden tarpeellisuus on hieman kyseenalainen?

Kommentit

wiiwi (Ei varmistettu)

Saara ! sä oot ihana , kiitos blogista :)

Upea pusakka! Ihailen myös erit. viimeisen kuvan ilmaisuvoimaa.

NyymiMuumi (Ei varmistettu)

Meikä alotteli salilla käynnin tässä kuukausi takaperin ja jotenki kummasti sitä tekis mieli laittaa melkein kaikki vähäiset rahat kivoihin treenikamppeisiin. Kummasti ne kivat vaatteet motivoi salilla käymisessä, en tajua miksi :'D Vissiin se on kivempi hikoilla niissä kivoissa vaatteissa ku jossain resuissa t-paidoissa. Oma treenivaatekaappi on kyllä vielä melko rajoittunut, mutta ehkä se tässä ajan myötä kasvaa. Mutta ihana verkkatakki, kelepais!

Ja näin aiheesta poiketen, voisitko taas tehdä jonku treenimusiikkipostauksen? Esim. erilaisia soittolistoja eri treenejä varten, salille, juoksemiseen yms. Itellä treenimusiikit vielä vähän hakusessa, kaipais jotain oikein energistä ja menevää!

mau (Ei varmistettu)

Tuntuu että mä muuten kuljen tuolla ihan kodittoman näkösenä, mutta treenikamojen pitää olla aina viimeisen päälle :D Ostin aika samantyylisen takin, mutta hupullisen, koska tietenkin sitä pitkähihaistakin tarvitsee... Noh, mä olen käyttänyt sitä kerran ja silloinkin se lähti jo ensimmäisten treeni minuuttien aikana pois päältä, kun tuli kuuma :D Mut se on hieno!!

Heiidi (Ei varmistettu)

Ai onko?! :D Arvaa vaan kun kotiutat treenikamoja henkilökunnan alella kotiin... Tosin hengaan treenihousuissakin himassa noin muuten vaan, että ei ne ole pelkkään urheiluun ostettu... ;)

Finde (Ei varmistettu) http://www.youcandoitf.blogspot.fi

Hmmh.. ai kyyseenalaisia treenivaatekkapaleita? Ei mulla ainakaan yhtään.... ;)

Mä pidän verkkatakia (tosin vaan sellasta H&M:n, sun om on supercool!) lämmitellessä ja sitten venytellessä. Meidän salilla on sen verran viileä, että lämmitellessä on ihan kiva pitää lämpimänpää päällä :) Kerran ennen jotain jumppaa poljin kuntopyörää shortseissa ja topissa ja meinsain jäätyä pystyyn siihen pyörän selkään. Sen jälkeen verkkatakki on ollut pysyvä kappale mun treenikassissa :-D

Hensu1 (Ei varmistettu)

Oi alkoi naurattaa tuo: "Voimistelijoilla ja taitoluistelijoilla on aina kaikista siisteimmät kamat ja mulle tuli tätä ensimmäistä kertaa päälle vetäessäni samanlainen fiilis, kuin noita yksiä urheilun upeimpia olentoja katsellessa."

Itse aikoinaan muodostelmaluistelua harrastaneena täytyy sanoa, että aina ei kyllä siisiteimmät kamat oo käytössä ja aina treenatessa ei niin upealta tuntunut, kun melkein räkä poskella painetaan menemään :D Mutta toki kisat on eri asia ja siellä sitten edustetaan hienoissa kisavaatteissa kauniina pakkelit naamalla ;)

Kummasti kyllä nykyään kivannäköiset treenikamat houkuttelee ja motivoi treenaamaan. Miksi niiden pitää vain olla niin pirun hintavia?!

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvä perse

Vierailija (Ei varmistettu)

mistä ostit kyseisen verkkatakin? IHANA !

Kommentoi