Motivaatiotorstai

Elämäni Kunnossa

Ai kauheeta. Mä samalla vihaan itseäni kun selaan ja repostaan näitä ja samalla rakastan sitä fiilistä kun etsin ja löydän itselleni mieluisia. Kyllähän näistä nyt aina löytyy joku mikä iskee! Ja jos ei löydä, niin mene johonkin toiseen blogiin ja tsekkaa tämä sivu uudestaan huomenna :D

Viimeinen giffi on muuten ote yhdestä mun lempielokuvasta, nimeltään Stick It. Pitääkin taas katsoa se, kun pääsen Espoon päähän..

 

p.s. Tämä postaus oli omistettu Kukka Laaksolle, joka ehkä klikkasi itsensä uusille sivustoille postauksen sisällön huomattuaan ;)

p.p.s. Älkää päätähuimaavasta postaustahdista huolimatta missatko Jennin haastattelua! Se löytyy heti tästä alta.

Kommentit

Lotta Annica (Ei varmistettu) http://looduannica.blogspot.fi/

Toi koira-kuva on paras :D Repesin kyllä sen kohdalla!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi Stick it vaikuttaa todella hyvältä, pitääkin koittaa ehtiä katsoa se! Ja vaikka se vaikuttas olevan mitä vaan sontaa niin kattoisin silti ihaillakseni noita lihaksia :D

Vierailija (Ei varmistettu)

pakko oli linkittää noita kuvia omaan pinterestiin! sports&fitness kansio sai taas lisää täytettä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi crap-kuva on kyllä niin totta... ihminen sitä mitä syö. Mutta miks sitä koko ajan vinkuu tuon roskan perään, vaikka tietää, että siitä tulee vaan huono olo?

Lauragmailll (Ei varmistettu)

Moi!

Teit kerran postauksen BodyRockTv:stä? Joko olet sitä kokeillut? Itseäni se kiinnostaisi, mutta en saa mitään selkoa noista nettisivuista... En tiedä yhtään miten aloittaa ja mistä ne treenit aina löytyy. Osaisitko neuvoa?

P.S. Mahtava blogi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Lauragmail, kato youtubesta!

Miaminttu (Ei varmistettu)

Mä niin tykkään näistä postauksista, kun en itse tiedä mistä lähteä etsimään (enkä ole ihan varma jaksaisinko vaikka tietäisin..) näitä kuvia. Mutta ihan superia niitä on katsella! Tulee hyvä fiilis, eikä malta odottaa pvän treeniä :)

Saara Tikka (Ei varmistettu) http://saaratikka.blogspot.fi/

Ihana blogi, sulla on tosi samanlaisia ajatuksia treenaamisesta ja motivaatiosta kuin mulla. Oot symppis! Itsekin aion vähitellen alkaa kirjoittelemaan enemmän mun elämän treenipuolesta, se on jotenkin jäänyt blogissa taka-alalle vaikka on tälläkin hetkellä yks päätavoite elämässä :)

http://saaratikka.blogspot.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.