Nostelua ja nalkkiin jäämistä

Elämäni Kunnossa

Tämä viikko on ollut treenien kannalta mainio! Eilen tosin laiskotti, mutta olin valmis ottamaan haastetta kiinni sarvista ja ryntäämään läpi salin hauikset pullistellen - kunnes treenikaveri heitti hanskat naulaan :D Eipä se mitään, vietin iltani pari viimeistä tuntia ihan iloisena sohvallani piirrellen - ja ruokaa valmistaen!

Yksi viime viikon treeni oli kuitenkin niin mainio, että jaanpa sen teidänkin kanssanne. Siihen tosin liittyy yksi masentava oppitunti elämästä..

 

Yläkroppatreenin sisältö oli:

  • Penkkipunnerrus 4 x 6 + 2 x 4
  • Vinopenkki tangolla 3 x 8
  • Ylätalja leveällä myötäotteella 3 x 8
  • Ylätalja kapealla vastaotteella 3 x 8
  • Kevennetty punnerrus tasoa vasten kapealla otteella 3 x 8
  • Kevennetty punnerrus tasoa vasten tavallisella otteella 3 x 8
  • Ristitalja 3 x 10
  • Hauis & ojentaja taljassa 3 x 10 / liike

Melkoisen paljon tavaraa, mutta hyvällä tahdilla hommaan ei turhautunut kauheasti tuntia pidempään! Yläkropassa pystyn pitämään apuliikkeiden kohdalla tauot melko lyhyinä, vaikka teenkin toistot mahdollisimman suurilla painoilla - jotka eivät valitettavasti ole vieläkään päätä huimaavia.

Elämänopetus liittyi tällä kertaa penkkipunnerrukseen, jossa tein omaa sarjaennätystäni nakuttamalla tyytyväisenä 5 x 37,5kg. Pitkän palautuksen jälkeen lähdin hyvällä boogiella tekemään toista samanlaista, mutta jotain tapahtui, ja toinen toisto ei vaan noussut. Eikait siinä, onneksi tangossa ei ollut sen enempää limppuja, sillä salilla ypöyksin treenatessa ei varmistajaa tai muuta apuhenkilöstöä ollut mailla halmeilla. Otin treenin alkuun mukavan kokovartalorullauksen lisäpainolla, kun rullasin ja nostelin tangon varovasti rinnan ja vatsapeitteiden yli penkille :D

Opetus: Älä pelkää epäonnistumista, niiden kohdalla saa nauraa itselleen ja nauru pidentää ikää. Oloni on filosofinen.

Tämän takaiskun jälkeen naureskelin nimittäin omalle toiminnalleni ja jatkoin lopputreenin läpi hymyssä suin. Ensi kerralla en ehkä kokeile enkkoja ilman kaveria :B

 

p.s. Näyttävätkö teidän salikassit yhtä sotkuisilta? 

p.p.s. Kassi on lontoolaisesta second hand -liikkeestä Rokitista 

Kommentit

Miu
Miu

Luin varmaan kolme kertaa "nakkiin jäämistä"... :D

doge (Ei varmistettu)

Eikä, mulle on käynyt täysin samoin penkin kanssa yksissä aamutreeneissä! :D Olin vieläpä unohtanut varmistuslukot painojen päästä ja näinpä ollen levyt vierivät pitkin salia. Onneksi ystävällinen keski-ikäinen mies tuli nostelemaan tankoa rintakehäni päältä pois mun naureskellen naama punasena alottelijan virheille.

Suvi K.
Sisunainen

Sun treenikassissa on ainakin puolet vähemmän tavaraa kun minun. :D Ja toki siis myös puolet vähemmän sotkua; melkein voin alkaa jo olettaa, että jos joku tavara on hukassa (kuten sukkahousut, kännykkälaturi, kameran ubs-johto, ruotsinkurssin muistiinpanot...) se löytyy jumppakassin pohjalta.

Minuakin on kyllä aina penkkipunnerruksessa vähän pelottanut se, että jos jää jumiin tangon alle. Mutta kuinka paljon painoa vielä onnistuu jotenkin keplottelemaan pois päältään ja missä kohti alkaa olla oikeasti pulassa? Ilmeisesti mulla on vielä matkaa siihen että alkaa oikeesti tarvita varmistajaa, jos kerran vajaan neljäkympinkin alle jäämisestä selviää suuremmitta ongelmitta... ;)

JM (Ei varmistettu) http://johannatheclassyb.blogspot.fi

Mulla kyllä naksahtais jos mun kassi näyttäis tolta :D en vaan kestä jos en heti saa kassista sitä mitä haen :)!

lanasaur (Ei varmistettu)

Ei tuota nalkkiin jäämistä kannata pelätä, niin vain käy välillä :D Mutta siksi penkatessa EI IKINÄ pitäisikään käyttää lukkoja päissä!! Jos ja kun tanko jää rinnalle, niin siitä sitten vaan kallistaa puolelta toiselle niin kiekot tippuu maahan ja sen tangon oletettavasti jaksaa omin voimin ylös :) Et kyllä maininnut käytitkö itse lukkoja, mutta ainakin joku aiempi kommentoija sanoi käyttävänsä, niin pienenä vinkkinä kaikille, EI LUKKOJA :)

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Sun salikassi on kyllä söpöin ikinä!

Jonna1983 (Ei varmistettu)

Haha, hienosti loppuun tehty sarja! Penkki on yksi niistä liikkeistä joissa hyytyminen tapahtuu varsin yllättäen. Itelle on kans kerran jos toisenkin käynyt samalla tavalla :D

Sun treenikassi on mielettömän hieno! Ja ihan yhtä täynnä ja sotkuinen kuin mullakin :D

Itukka (Ei varmistettu)

Ianasaur tuon jo sanoikin, eli EI lukkoja päihin! Itse ainakin siinä vaiheessa kun ei vaan nouse, niin kallistamalla tankoa pudotan levypainot lattialle. Vähän möykkäähän tuo aiheuttaa ja varsinkin pienemmät levyt saattavat lähteä "karkuun" ja pyörimään pitkin lattioita, mutta toisaalta ei siellä tyhjällä salilla ole ketään näkemässä :D

Kommentoi