On-Ramp vol. 3

aa1.jpg

Kolmantena On-Ramp -päivänä me treenattiin maastavetoa painonnostotyylillä, sekä tajuttoman hankalaa rinnallevetoa.

Tehtiin kunnon lämmittelyt ja musta tuntuu, että Jenni kiusaa meitä tahallaan istuttamalla meidät johonkin uskomattoman tuskalliseen staattiseen pitoon, missä kyykitään parhaimmillaan minuutti, kun neito etsii paikkaa, mistä kaikki näkisivät mitä seuraavaksi tapahtuu.

Jonkin sortin salaliitto ja ”huomaamatonta” kestävyysjumppaa? Pitää kysyä, onko tämä julma toiminta tahallista. Ainakin mun etureidet on jälleen kerran ollut kaksi päivää kosketusarat 😀

Selkä kipeytyi taas hieman, mutta käskytettynä venytin taas lonkankoukistajia hieman ja ongelma katosi tyystin. 

Ei huolta siellä ystäväiset, mä olen menossa osteopaatille heti alkuvuodesta ja otan selvää ongelman laadusta, enkä tee mitään, mikä sattuu! 🙂

 

rive.jpg

Me maisteltiin RiVeä jo viimeksi pelkän kepin kanssa ja osasinkin odottaa sen hankaluutta.. Ideana on siis vetää tanko maasta rinnalle mahdollisimman lähellä vartaloa, kiskaista se varpaille nousemalla ja  hartiat nostamalla mahdollisimman ylös ja tiputtautua sitten kivasti sen alle. 

Mulla tuli ongelmia jo siinä varpaille nousemisessa. Niin ja sitten siinä hartioiden nostamisessa. Niin ja kiepauttamisessa.. Tai oikeastaan jo siinä ala-asennossa tasapainossa olemisessa… 😀

Saakeli, että on vaikeaa. Mutta hiljaa hyvä tulee ja mihinpä tässä taas kerran on kiire. Tekniikka kuntoon toisto kerrallaan ja sitten voinkin isotella kaikille kundeille ja nöyryyttää kaikkia kaveripoikia syvällä tietämykselläni. Sen takiahan mä siis oikeasti treenaan.

 

aa6.jpg

Maastavetoakin mä olen luullut tekeväni hienosti.. Tai no joo, kyllä mä tietynlaista mavea teenkin ihan passelisti, mutta tämä versio pisti taas kerran nöyräksi. Peppu nousee liian ajoissa ja selkä meinaa luiskahtaa yläasennossa notkolle.

Mitä enemmän toistoja tekee, sitä selvemmin vain tajuaa, kuinka paljon kaikki on kiinni siitä liikkuvuudesta. Ja kyllähän sitä liikkuvuutta koko ajan tuleekin!

Mun ryhti pysyy koko ajan helpommin pystyssä ja mä jaksan melkein päivittäin venyttää kriittisimpiä kohtia vähän väljemmiksi.

Olisikin oikeastaan pitänyt ottaa jotkut alkukuvat mun raajojen ja selän asennnoista ja  sitten verrata niihin parin kuukauden kuluttua! Ehkäpä vieläkin ehtisi..

 

aa3.jpg

aa5.jpg

Treenin lopuksi tehtiin minimaalinen kiertoharjoitus. Erilaisia staattisia rääkkäyksiä 20sec / piste ja muistaakseni 4 kierrosta.

Ensin seinää vasten istuskelua (mun kädet oli oikeasti kohtisuoraan eteenpäin, mä vaan korjaan tuolla asentoa).

Sitten tangosta roikkumista jossakin leuanvedon vaiheessa oman voimatason mukaan.

Viimeisenä masuja lattialla jännittäen, niin että alaselkä pysyy kiinni lattiassa.

Harjoitus oli supernopea ja hauska, eikä tuossa ajassa ehtinyt vielä ärsyttää mikään – paitsi ehkä tuo seinäistuskelu.. Tuli lähinnä sellainen fiilis, että LISÄÄ, LISÄÄ!

Viimeinen On-Ramp tämän jengin kanssa onkin heti tammikuun alussa ja sen jälkeen lennämme pesästä. Tämä kurssi oli joulun pyhien takia muutettu intensiiviversioksi ja jokainen kerta oli normaalia pidempi 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *