Pikaruokaa bodareille: FitWok

Elämäni Kunnossa

Pahoitteluni kaikki te, jotka viettävät aikaansa muualla kuin Oulussa tai Tampereella.. Näistä kaupungeista nimittäin löytyy mun lemppari pikaruokaravintola FitWok! Älkää antako oranssin purkin huijata, peruswokin sijasta sinne kätkeytyy parhaimmillaan kymmeniä grammoja proteiinia. Mmmm!

Idea on simppeli:

  • Valitse ensin haluatko pohjalle nuudelia, riisiä, kasviksia vai salaattia. Oma lempparini on nykyään kuvassakin näkyvä kasvispohja.
  • Sen jälkeen sitten muut täytteet, esim. kana, katkarapu, tofu, herkkusienet jne.
  • Lopuksi vielä kastike ja mahdolliset ylimääräiset mausteet kuten valkosipuli ja chili.

Tilauksen jälkeen annoksen odotteluun menee n. 10min.

Kaikki vaihtoehdot ovat näkyvillä selkeissä valotauluissa ja jokaisen ainesosan kohdalla lukee myös sen tarkka ravintosisältö! Mun tänpäiväinen wokki esim. sisälsi n. 430kcal ja  45g proteiinia ja annos on iso. Kuvassa lautasella on vasta puolet purkin sisällöstä.

Tykkään kotiin annoksen hakiessani lisätä sekoitukseen lorauksen soijaa ja kunnon puristuksen limeä.

Lisää tällaisia paikkoja muihinkin kaupunkeihin ja äkkiä! 

Tarkan sijainnin, ruokalistat ja vaihtoehdot voit kurkata täältä.

 

p.s. Edellisestä ruokamanifestista on aikaa, yritän saada seuraavan osan purkkiin vielä tämän viikon aikana! :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää menee testaukseen heti kun pääsen Tampereelle. Onneksi on muutto sinne kohta! Katselin jo nettisivuilta vaihtoehtoja mitä vois kasvissyöjä tilailla :D

-Inka
alternatiiviurheilija.blogspot.com

Monttu

Kerran kävin kyseisessä puljussa Tampereella. Rohkenen ilmaista eriävän mielipiteeni. En ole koskaan syöny ulkona niin pahaa ruokaa kuin FitWokissa. :( Yäk. Melkein jäi lautaselle, ja se on meikäläisen Jeesmän-ruoka-asenteessa paljon se. Se oli yksinkertaisesti pahhoo.

Miina (Ei varmistettu)

Minunkin täytyy ilmaista eriävä mielipide. Kävin tuolla yhteen aikaan useasti, mutta sen jälkeen kun paikasta tuli FitWok on taso laskenut. Vaikka annosten ruoka-aineet ovat pysyneet samana. Viimeiseksi kerraksi jäi kun sain heidän ruoasta ruokamyrkytyksen. Ilmoitin asiasta myös Tampereen elintarvikevalvontaan, mutta he alkavat tutkimaan asiaa vasta jos samasta paikasta tulee useampi ilmoitus. Mutta en siis voi suositella.

Titi-Uu (Ei varmistettu)

Olipas todella outoa lukea nimim. Elossa ja Miinan kokemukset. Minä olen ravannut Tampereen raflassa aktiivisesti nyt vuoden verran, ystäväni vielä paljon pidempään. Ruoka on joka kerralla ollut erinomaista.

Minä en edes ole kulinaristi; syön vain tullakseni täyteen. FitWokin annoksia kuitenkin odotan kuola valuen sen kymmenen minuuttia, koska heidän wokkinsa ovat taivaallisia - siis jos raaka-ainekset osaa yhdistellä oikein (siihenkin voi kysyä apua henkilökunnalta).

Saara S.
Saara Sarvas

Inka, Nirsoilijoillekin löytyy mun mielestä paljon vaihtoehtoja! ^_^

 

Elossa, No höh, ikävä kuulla! Paikan aineksista tosin saa niin monta erilaista annosta, että suosittelen uuden mahdollisuuden antamista ;)

 

Miina, No johan on, kuulostaapa oudolta! Oon asioinut puljussa varmaan jo kymmeniä kertoja, eikä mulla ole ollut kertaakaan valitettavaa O_O

 

Titi-Uu, Olen kyllä aivan samaa mieltä :) Väräät ainekset ja kastikkeet voivat olla mielenkiintoisia yhdessä :D Mutta hyvähän se on, että tulee rehellisiä ja erilaisia mielipiteitä!

Eveline (Ei varmistettu)

Mä olen kans kerran käynyt FitWokissa ja mun annokseni oli taivaallisen hyvä! Harmi kun kotikaupungissani ei ole kyseistä ravintolaa, olisin muuten varmaan kanta-asiakas :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä täällä Helsingissä (ja Espoossakin kai) on Wrong Noodle Bar, jossa hämäävästä nimestä huolimatta saa nuudeleiden tilalle kasvishässäkän. Sibalia, parsaa, porkkanaa, herneenpalkoja - mitä vielä - ja sitten vapaavalintainen prode ja soossi. Nam nam. Saa myös kotiinkuljetettuna, suositt. känkyn tilalle.

Tupsu (Ei varmistettu)

FitWok on huippu! Piti tämän postauksen innoittamana käydä eilen taas hakemassa nuudelia ja härkää chilikastikkeella, ehdoton lempparini ! FitWok on mun suosikki Oulun pikaruokatarjonnasta, voittaa jopa melkein kaikki "oikeat" ravintolatkin :D Palvelu on aina loistavaa ja ruoka aivan taivaallista.

Vierailija (Ei varmistettu)

FitWokista saa kyllä superhyvää ruokaa! Kävin n. kuukausi sitten ekaa kertaa kyseisessä paikassa :) Saanko muuten Saara kysyä, että miten oleskelet niiin paljon nyt Tampereella? Onko mulla mennyt jotain ohi? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tätä pitää kyllä kokeilla.. en edes tiennyt että Oulusta löytyy tällainen. Kiitos vinkistä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.