Polte 1v!

Elämäni Kunnossa

Viime lauantaina oli Poltteen synttäripäivä mitä juhlistettiin muutamalla megatreenillä, vuoden aikana menestyneiden treenaajien palkitsemisella, lisäravinneluennolla, paljasjalkajuoksuluennolla ja herkuilla! Tässä kuvapläjäys lauantain meiningeistä. Kiitos kuvausassistentille, itse olin treenailemassa kahvakuulan kanssa. ^_^

 

Hirvittää jo nyt ajatus maaliskuusta Espoossa.. Kuinka käy treenien ilman Poltteen valmentajien hiillostusta??

 

Kommentit

virnu (Ei varmistettu)

Heis! Minuu on hirmu pitkään houkuttanut crossfitin aloittaminen ja ajattelin kysyä että soveltuuko Poltteelle tällainen normi pulliainen joka tykkää kyllä treenata, mutta mikään överi tavoitteellinen verenmaku suussa meininki ei kyllä irtoa? :D

Saara S.
Saara Sarvas

Ihan ehdottomasti sopii! Poltteelta löytyy eri tasoisia tunteja ja sitä omaa tavoittellisuutta ei aluksi tarvitse nimeksikään, monella se tuntuu tosin löytyvän homman edetessä. Tunnit kun kehittävät kuntotasoa lähes huomaamatta ja sitten sitä onkin koukussa.. Eli vaara koukuttumiseen on olemassa :D

Kaikki treenit tehdään oman tason mukaan täysillä, mutta se on ihan omasta itsestä kiinni, miten kovaa liikkeitä tahtoo suorittaa! Kahvakuula Balance, Kahvakuula HIIT, kehonpaino cirquit ja toiminnallinen harjoittelu ovat varmasti hyviä tunteja aloittaa :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä se verenmaku irtoo, usko pois! Kannattaa tosiaan kokeilla erityyppisiä tunteja, niistä löytää äkkiä suosikit ja kun sitä kautta pääsee vähän paremmin sisään, niin koittamaan myös niitä muita tunteja. Kehitystä tulee ihan huikeasti ja tuloksia tulee ja näkyy!
Itse reilun puoli vuotta käyneenä ja vähän turhankin innostuneena (5-6krt/viikko) ja hommasta tulee koko ajan raskaampaa, kun osaa liikkeet paremmin ja painot kasvaa. Ja ihan normipulliainen täälläkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Poltteelle vaan! Mukavaa ja iloista meininkiä ja voi treenata ilman verenmakuakin, mutta varmaan kaikille käy niin, että nälkä kasvaa syödessä ja sitä verenmakua alkaa kaivata :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Terveellinen tarjonta kuvissa pisti silmään - mistä tuo ihana viheriökakku mahtaa olla tehty? :)

Janska (Ei varmistettu)

Mie mietin kans tuon kakun koostumusta... Mitä ihmettä tuo vihiriä on? :)

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, Nykyään ilmeisesti vahvempi pulliainen ;)

 

Vierailija, Mäkin veikkaan samaa :D Odotan milloin uusien toimintakyky-tuntien seniorit hyppääväh mukaan painonnostotunneille yms ;)

 

Vierailija, No kuules! Kakku on minun käsialaani ja se oli ihan vanhan ajan sokerikakku! Välissä hedelmäkreemiä, pinnassa vaahtokarkkimassaa, sokerimassaa ja vihreä kama on sitruuna-tuorejuustokuorrutetta :D Äärimmäisen makeaa. Hyvää palautukseen, tai ainakin siihen hiilaripuoleen ;)

 

Janska, Se on tosiaan pastavärillä vihreäksi värjättyä sitruuna-tuorejuustokuorrutetta ruohotyllan läpi pursotettuna :)

Virnu (Ei varmistettu)

Kiitos hirmuisesti kaikille vastauksista ja rohkaisusta! :) mie uskaltauduin ilmoittautumaan maaliskuun on ramp-kurssille, kääk! :D Luin kaiken mitä Saara omasta on-ramp kurssistasi olit kirjoitellut ylös, tietää vähän mitä odottaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.