Proteiineista paras - Natural Factors

Elämäni Kunnossa

JOULU ON TÄÄLLÄ TAAS! Kävin tänään hakemassa iHerbistä saapuneen tilauksen, joka sisälsi vain ja ainoastaan ihanaa, jumalaista PROTEIINIA ;D

Smoothiepostauksessa monet kysyivät, mitä proteiinia vedän napaani. Vastaushan on tämä Natural Factorsin Whey Factors! Ensimmäisen kerran ostin tätä, kun Sami käski, mutta sittemmin olen todennut sen itselleni loistavasti sopivaksi, 0% yökötystä aiheuttavaksi ja maustetut stevialla makeutetut versiot herrrkullisiksi.

Mun ongelmana kaikkien aiemmin käyttämieni heraproteiinien kanssa on ollut n. 10min juomisen jälkeen alkava pahoinvointi, joka sai mut vaihtamaan vähäksi aikaa kasviproteiineihin. Koska hera imeytyy paremmin ja on tällaisena laadukkaampanakin ostettuna kasviproteiineja halvempaa, olin erittäin iloinen löytäessäni omaan käyttööni sopivan tuotteen. 

Jauheet ovat jo purkissa ollessaan erilaisen oloisia kuin muut proteiinit. Koostumus on hienojakoisempi ja kuivempi - näistä ei voisi rakentaa hiekkalinnatyyppisesti mitään taideteosta :D Jauhe sekoittuu sekä veteen että smoothien sekaan täydellisesti, ja maustamaton versio on todella miedon makuinen jopa tällaisen nirson suuhun. Yleensä sekoitan mahdollisuuksien mukaan kaikkiin juomiini yhden kauhan maustamatonta, ja yhden maustettua prodea, sillä stevialla makeutetut versiot ovat todella makeita

Tuotteet tilaan iHerbistä tämän valikon takaa, mistä tilaus saapuu 1-2 viikon aikana tullin kautta. Neljälle pönikälle tuli tullausmaksut mukaan lukien hintaa 102€, eli 25€/907g.

Kerrottakoon vielä, että näiden ollessa lopussa, pystyn kyllä syömään myös Suomessa myytäviä maustamattomia heravalmisteita, mutta tykkään näistä silti huomattavasti enemmän neutraalimman maun vuoksi :)

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Mä olen ostanut Life-kaupata Pulsinin maustamatonta heraa (se oli jotenkin hirrrmu luomua ruohoasyöneistä lehmistä tms.) ja musta se uppoa aika hyvin smoothietyyppisissä jutuissa ja vaikka lettutaikinassa. Tosin jännästi riippuu kyllä myös paljon smoothien mausta että sopiiko tuo hera siihen; esim. banaani-suklaa-smoothiessa menee oikein hyvin mutta mansikkasmoothieen siitä tulee outo sivumaku. :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla oli vaniljan makuinen kokeilupussi tätä ja nyt odottelen tuplasuklaanmakuista isoa pönikkää, että parempi olla hyvää sekin :D. Koen patukat (Quest barit) kätevämmiksi, mutta annetaan nyt jauholle taas tilaisuus yllättää, kun sitä saa alennettuun hintaan.

miukum (Ei varmistettu)

http://www.aminoporssi.fi/100_micro_whey_active
tämä on myös AIVAN upeaa. saa kookossuklaana myös.. aikasen herkkua ja edullinen ja nopea toimitus! suosittelen!

Mä käytän kans tätä Selfin 100% Micro Wheytä ja oon ollut tyytyväinen. Vanilja ja suklaa on parhaat maut, kookossuklaa on vähän teollisen makuinen. Mansikkaa en ole vielä maistanut. Mun mielestä tässä on ehkä paras hinta-laatusuhde Suomessa myytävistä proteiineista.

Saara S.
Saara Sarvas

YOU HAD ME AT KOOKOSSUKLAA O________O

Marikoke (Ei varmistettu) http://parhaatsisustusvinkit.blogspot.com/

Aika jännä toi yökötysefekti. Onkohan tämä ihan yleinen vaiva? Itselle ei ole koskaan koitunut mitään ongelmia Hera-proteiinijauheista (ainakaan toistaiseksi). Olen näitä tilannut milloin mistäkin, yleensä halvin paikka löytynyt sivustolta: http://www.xn--lisravinne-s5a.fi/

Joskus on pahoinvointia ollut salin jälkeen, mutta olen laittanut sen ihan kovan treenin piikkiin, en sitten tiedä. Kolmatta vuotta käytössä Whey-80 jauhe suklaan makuisena, ehkä vähän turhan reilusti makua näissä, mutta silti omasta mielestä noin 100 000 000 000 000 kertaa parempi kuin maustamaton vaihtoehto.

Proteiini-Pasi (Ei varmistettu) https://lisaravinnevertailu.fi/

Siis kyllä tuo yökötys on monelle normaali vaiva, JOS on ostanut jotain klimppintyvää superhalpaa heraa. Tämä oli ongelma etenkin vielä 10-15 vuotta sitten, kun tuotteet olivat paljon huonompilaatuisia. Onneks teknologia on kehittynyt ja nykyään suurin osa heroista (ja muista proteiinijauheista) sekoittuu paljon paremmin.

Itse suosin SmartSuppsin (https://lisaravinnevertailu.fi/tuotemerkki/smartsupps/) tuotteita aina protskuista ZMA:han asti. Halpaa, mutta laadukasta - ei tarvitse turhaan maksaa brändinimestä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.