Sivukatujen aarre – TJs Caribbean Tapas

tj.jpg

Kaupallinen kampanja – yhteistyössä Aurinkomatkat

Lanzarote ei ole mikään foodieiden ja ruokakulttuurin mekka.. Kanarialaiset perunat ja Lanzaroten oma paistettu juusto mojo-kastikkeella on todella hyvää, mutta ravintoloiden ruokalistat ovat enemmän tai vähemmän identtiset, ja eroa on muutenkin vain ruoan laadussa ja hinnassa – jotka eivät aina kävele käsi kädessä.

Me syötiin muutamaan otteeseen kämpillä, koska todella kivassa apartementos-hotellissamme oli mainio pikku keittiö. Kerran päivässä laahustimme kuitenkin ulkopuolisen kokkausavun perässä, ja yksi ravintola oli ehdottomasti yli muiden: TJs Caribbean Tapas.

Rakastan Tapas-kulttuuria ja yritin suurimpana osana päivistä napsia lähinnä niitä. Monta erilaista makua, ja jos yksi on vähän huonompi kuin muut, ei sillä ole niin suurta väliä. Hyvällä todennäköisyydellä juuri se on matkakumppanisi mieleen 🙂

 

tj4.jpg

TJs Caribbean Tapas tarjoili nimensä mukaan karibialaishenkisiä ruokia tapastyyliin. Listalta löytyi reilusti vaihtoehtoja liha-, kala- sekä kasvisvaihtoehtoihin, ja lisukkeeksikin löytyi perunoita, riisiä tai vihanneksia!

Itse ruoka-annoksia kannattaa tilata korkeintaan kolme / hlö + lisuke, sillä niissä riittää syötävää erittäin reilusti. 

Kahden eri illallisen jälkeen omat suosikkini olivat: possua ja pekonia siiderikastikkeessa, karibialainen kana, vuohimuhennos, sekä lammasta mintulla ja bataatilla.

Yksittäisen annoksen hinta on n. 5€, eli koko aterian hinnaksi tulee n. 20-30€ / hlö. Muistaakseni me selvittiin molemmilla kerroilla 50€ setelillä, josta jäi myös hyvän kokoinen tippi.

Jokainen maistamani annos tosin oli niin hyvä, että ottaisin sellaisen uudestaan! Herkkäsuisten kannattaa hieman varoa, sillä suurimmasta osasta annoksia löytyy hieman potkua – toisista enemmän kuin toisista. Mä todella toivoin että söisin leipää, kun puhaltelin viimeisten haukkujen jälkeen polttelevaa suutani viileäksi 😀

 

tj2.jpg

Paikka on melko pieni, eikä välttämättä ohi kävellessä näytä kovinkaan houkuttelevalta, mutta huippu ruoka sekä valloittava brittitaustainen tarjoilija tekevät paikasta ensikäynnin jälkeen vastustamattoman oloisen.

 

tj1.jpg

Mä olen jo alkanut suunnitella matkamuisteloksi iltamaa, jossa yrittäisin kokata näitä karibialaishenkisiä herkkuja, ja tarjoilisin alkuun karibian pottuja mojolla 😉 Mikäköhän olisi sopiva pottu? Entä mikä juusto sopisi korvaamaan sitä ihanaa Lanzaroten juustoa??

Jos jollain on vinkkejä, jakakaa ne ihmeessä kommenttien puolella.

 

tj5.jpg

Varaaminen muuten kannattaa! Perjantai-iltana paikka oli aivan tukossa ja jouduimme odottelemaan ruokia melkein tunnin verran. Se ei kuitenkaan haitannut, kun tiesimme mitä on tulossa 😉

Yritimme oikeasti käydä paikassa kolmesti, mutta missasimme ensimmäisellä kerralla tuon maininnan torstain vapaapäivästä!

Seuraavalla kerralla saatan syödä täällä vielä useamminkin. Niin hyvää sapuska oli!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *