Sunnuntai-illan inspiraatiovideo

Elämäni Kunnossa

 

 

Daayyumnn!! Tän katseleminen samalla kun niistää on kuin kääntelisi puukkoa haavassa :D

Meenkin tästä syömään lisää vitamiineja (lue: suklaata) ja katsomaan BB-talk showta silleen ironisesti. 

Huomenna oon terve.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen kohta 16 vuotta täyttävä tyttö ja unelmana tosiaan olisi tollanen kroppa, että olisi voimaa, hyvä kunto ja lihakset myös näkyisi vähän. Käyn salilla n. 3-4 krt viikossa, mutta en kehtaa mennä sinne "painonnostopuolelle" vaan sitten aina jään kuntopyöräilemään ja tekemään liikkeitä laitteisiin. Eikä tuollainen oikein innosta enään. Miten saisin alun tuollaiseen kroppaan, vaikken välttämättä kävisi salilla (tai ainakaan siellä painonnostopuolella) ? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei mitenkään :) Pyydä joku kokenut kaverisi salille mukaan ja pyydä opettamaan perusjutut siellä vapaiden painojen puolella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika kovamimmi, MUT miks pitää jauhaa purkkaa samalla :D

shazz (Ei varmistettu)

Dammn! Siinä ois tavotetta.... Rispektit tälle neidille!

Teeu (Ei varmistettu) http://tryingtobeme-tea.blogspot.fi/

Tää neiti on tainnu joskus ennenkin tehdä noita liikkeitä ja aika paljon joitain muitakin! Mieletön, vaikka toi purkka kyllä häikkäs vähän itseänikin. ;)

Hyvän näköinen tyttö ja aika kunnioitettavia tuloksia! Tuossa on kyllä tavoitetta itellekin. Muakin häiritsi toi purkan syönti vähän. :D

Ensimmäiselle vierailijalle: Aloita crossfit jos vaan mahdollista. Tuo videokin on kuvattu crossfit-salilla. Siellä saa opetusta liikkeisiin ja varmasti kunto kasvaa monipuolisesti ja vartalo muotoutuu jos vaan jaksaa treenata. Yksin treenaamalla ilman tarvittavaa tietoa ja ohjausta on todella vaikeaa ellei jopa mahdotonta päästä tuollaisiin tuloksiin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mietityttää vähän noissa kyykyissä, ili polvet reilusti yli varpaiden alastulossa. Kun mua valmensi voimannoston Suomen mestari oli kyllä ehdotonta, ettei painoa viedä noin polviin..

Edit (Ei varmistettu)

NIIN COOL muija, etten kestä

Vierailija (Ei varmistettu)

Taitaa kyllä tyttö muutakin olla tehnyt kuin käynyt pelkästään crossfit salilla.. Näyttäisi vähän telinevoimistelijalta.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tuo purkka!! Hitto näitä jenkkejä, en kestä tota purkan mässytystä :D muuten hienosti vedetty!

??? (Ei varmistettu) http://ewcliches.blogspot.fi

DAAYYUUM exactamundo, hitto mikä mimmi! *____* toi purkkakin on kirsikka kakun päällä :D parasta, et vielä suurinpiirtein täysin samankokoinen tyty ku mä (sanomattaki selvää että sillä paino on silkkaa lihasta ja mulla ei, ofc), viel enemmän inspiroivaa kun jotenki tajus että toi vois olla todellisuutta tälläsille kääpiöilleki!

Vierailija (Ei varmistettu)

argh että ärsyttää toi purkan mutustaminen ja että ne painot on pakko pamauttaa maahan...:(

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhyhyy, hengästyin pelkästä katsomisesta.

Ihailija :D (Ei varmistettu)

Eipä ole jenkki ja bloggaakin vielä!
http://supersterk.no/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.