Sushibar & Dine

sushi3.jpg

Eilen tapahtui jotain todella harvinaista. Lähimmän tyttökaveripiirini kaikki kuusi jäsentä pääsivät samaan aikaan samaan paikkaan ja kenelläkään ei ollut kiire minnekään! Ruokailupaikaksi valitsimme hiljattain avatun Sushibar & Dinen etelärannassa.

Koko ravintola sai varmasti kuulla kovaääniset räyhäämisemme ja maailmanparannustalkoomme ja puolet pöytäseurueesta ehti jo käydä läpi tulevaisuudessa häämöttävät hääsuunnitelmansa. Itse pysyin näissä keskusteluissa lähinnä vankkojen ja viisaiden mielipiteiden jakajana!

 

sushi2.jpg

sushi1.

Sushibar&Dine on Sushibarin ja Sushibar&Winen jalanjäljissä avattu ns. lippulaivaravintola, joka yhdistelee japanilaishenkistä ja skaninaavista ruokakulttuuria. Suurena sushin ystävänä valikoin oman menuni puhtaasti sushilistan puolelta. 

 

sushi4.jpg

Alkuun on aina pakko saada edamameja, eli soijapapuja, joissa on toki valtavat määrät proteiinia. 

 

sushi5.jpg

Vasemmalla lempinigirini Yaki Shake, joita voisin syödä hamaan tulevaisuuteen asti. Pakko myöntää, että kaipasin sushibarin ja sushibar&winen hieman laajempaa sushivalikoimaa..

Toinen lempinigirini Yaki Hotate loisti poissaolollaan, joten päädyin pelkkään Hotateen – kampasimpukkaan.

 

sushi7.jpg

Makirullavalikoimasta löysin kyllä omat lempparini. Raku Yan muistolla ratsastava Raku sekä kuvassa näkyvä hieman muunneltu California vievät kielen mennessään.

Vesi herahtaa samaiselle eilen viedylle kielelle tätä musitellessani! Seuraavan kerran pienet raa’at kalaystäväni kutsuvatkin minua jo huomenna, kun vietämme vanhemman siskoni kanssa Saara-päivää ympäri Helsinkiä palloillen! 

Jos joku muuten on kokenut huonoja sushielämyksiä ja traumatisoitunut, voin lämmöllä suositella uuden mahdollisuuden antamista kaikkien sushibar -ravintoloiden asiakkaana. Vaarana tällaisessa kokeilussa on tietysti alituinen sushihimo ja lievä sushinirsous….

 

sushi6.jpg

Loppukevennyksenä vielä wasabipääkallo. Kuvan ottamisen jälkeen muotoilin hahmolle vielä liehuvan viitan inkivääristä ja vartalon tyhjistä soijapavun paloista.

Tarjoilija nappasi laudan edestäni juuri kun olin kaivamassa kameraa uudestaan esille.. Dang it!

 

p.s. Kävin tänään salilla polkemassa 30min, kävelemässä 15min ja soutamassa 10min.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *