Thursday night Fitspiration

Elämäni Kunnossa

DAYUMN SHAKIRA!!

Mun jalat ja pakarat on onneksi ihan maksimikipeät maanantain ja tiistain ja eilisenkin treeneistä! Nyt kunnolla prodea mahaan, niin huomenna mulla on varmasti jo ekan kuvan mallinen peppu. VARMASTI!!

p.s. Oli pakko tägätä myös seksin alle, koska.. No c'mon ;)

 

Kommentit

annemi

AAAA! haluan myös tuommoisen pepun, mieluiten tietenkin heti! viikonlopulle onkin odotettavissa monet treenit salilla ;)

Hensu

Itselläni oli joskus kauan sitten ehkäpä jopa täydellisyyttä hipova peppu, kiitos muodostelmaluisteluharastukseni :) Takamus on säilyttänyt kokonsa, mutta lihakset ovat tainneet mennä uinumaan jonnekin hyvän suojakerroksen alle ;) Taidanpa vuorata näillä kuvilla jonkun seinän niin johan alkaa taas treeanusintoa löytyä. Olisi kiva saada kaivettua takaisin se vanha ihana peppu :D

Miaminttu (Ei varmistettu)

Voi että, mulle tuommonen ÄÄSSI kuin tuossa viidennessä kuvassa! Heti!!

vonpaldanius
Jenna 30+

Suoraan sanoen.. ihania perseitä :D Olen itsekin nyt aloittanut treenaamisen, koska en halua 28-vuotislahjaksi (mitkä on tänä vuonna) teesäkkimäisesti roikkuvia pakaroita vaan mahdollisimman tiukan paketin :D

vonpaldanius
Jenna 30+

Ai niin, kivat selkälihakset ois myös kivat... mulla on aina ollu heikkona kohtana selkälihakset, mitkä mun mielestä hyvässä kunnossa on se hyvä jatkumo hyvälle takamukselle. Tällä hetkellä selkälihaksista ei erotu kunnolla mun mielestä mikään :P Keskivartalo on vaikein aina saada kuntoon, pakarat ja pohkeet ei, reidet myös heikko kohta... VIT***** kun reidet hinkkaa yhteen vaikka on ihan hoikka!!!!!!!!!!!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

liian pieniä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ooo, tuo kakkoskuvan takamus on TÄYDELLINEN! Mulle sellanen heti kiitos!
Pitää napatakin tuo kuva mukaan ja antaa se PT:lle ;)

vonpaldanius
Jenna 30+

Mä haluun tuon 3. kuvan pepun itselleni :) JA noi jalat ja kurvit myös kiitos.

Iitusi

Ei jumpe! Tollanen äässi kiitos ja heti. Ei muuta kun kyykkäilemään! :D

 

http://www.lily.fi/palsta/fashionfruits

Tanko niskaan sitten vaan ^__^

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon lukenu tätä blogia ihan alusta asti, nyt vasta otin asiakseni imee kaiken tiedon ja lukee alusta loppuun, kerrankin kun on aikaa! Ja pakko sanoo, että oot kyllä tosi kova motivaattori itelle! Oon aikoinani käyny syömishäiriön ja pakonomasen liikkumisen läpi, nyt alko pitkä taival löytää kultanen keskitie painon ja liikunnan suhteen! :) tsemppiä sinne!

dieanderemari

Dääm, mitä berbereitä! Aloin just tykätä mun omasta takamuksesta enemmän, varsinkin kun kuvittelen, että se olisi lihasta eikä rasvaa niinku nyt! Plus että päässä alkoi jostain syystä soida "I like big butts and I cannot lie..." :D

Tupsu (Ei varmistettu)

Mä niin toivoisin että tuollaisen perseen sais lenkkeilyllä ja rullaluistelulla :D Nyt ois kyllä suunnitelmissa vihdoin ostaa salijäsenyys, saisin työpaikan kautta SATSille ihan mukavan tarjouksen. PT-henkilön ohjelmilla varmaan pääsis alkuun siinä hommassa ihan mukavasti :)

Kiitoksia siis kaikesta tästä inspiraatiosta ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.