Tiistain linkkivinkit!

Elämäni KunnossaKuva ja sen sanoma eivät oikeastaan liity tämän päivän postaukseen mitenkään :D Se on vain loistava. Hyvän tiistaipäivän kunniaksi ajattelin kuitenkin jakaa teille muutamia mielenkiintoisia linkkejä, joihin olen viime kuukausien aikana törmännyt!

Sanonpa nyt heti kärkeen, että varsinkaan blogitekstejä en suosittele lukemaan kritiikittömästi, eikä tästä maailmasta löydy enää absoluuttisia totuuksia, vaikka kuinka kaivelisi. 

En siis välttämättä itse allekirjoita monia tekstien väittämistä tai kehota ketään muuttamaan elintapojaan tai mitään muutakaan seuraavien linkkien perusteella. Musta on vaan hyvä miettiä, että kaikki ei ole niin mustavalkoista ja maailmasta löytyy paljon muitakin mielipiteitä, kuin ne yleisesti pinnalla olevat! 

Sekaan mahtuu myös valikoima hyvää treenipohdintaa, mikä kannattaa ottaa sanasta sanaan haudanvakavasti.

Älkää siis vetäkö herneitä nenäänne vaan lukekaa, pohtikaa, uskokaa tai unohtakaa, älkääkä ampuko sanansaattajaa ^_^

Näillä sanoilla päästän teidät seuraavien tekstien pariin:

Tyhjällä mahalla tehty aamuaerobinen - Totuus?

Liikuntaravitsemuksen myyttejä

Stevia, luonnollinenko?

Ajankohtainen D-vitamiini

Kolesterolista ja sen ihmeellisyyksistä

Kannattaako sinun noudattaa ravintosuosituksia?

Metabolinen tuho

Suosittelen lukemaan ja silmäilemään kaikki jutut läpi, mutta varsinkin viimeiseen kannattaa paneutua ihan kunnolla. Voisin palata tuohon rohkeaan tekstiin vielä ihan omassa jutussaan. Hienoa, että ihmiset kyseisen lajin sisältä uskaltavat avata suutaan, varoittaa ja myöntää, ettei homma ole ihan niin ruusuista :).

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Jes, tuon viimeisen linkin tiimoilta olin itsekin valmistelemassa juttua. Hyvin, hyvin vakava asia, jonka kanssa on itsekin käyty ns. liipasimella, kiitos ex-trainerini, jonka ei todellakaan pitäisi neuvoa ketään ravintoasioissa, ikinä.

Vierailija_vaan (Ei varmistettu)

Hei! Osa oli ihan hyviä artikkeleita. Jotenkin tuo viimeinen kyllä pysäytti. Dieettasin viime keväänä aika rajusti, ja painoa on sen jälkeen tullut nopeasti lisää eikä tuo meinaa lähteä millään. Pitäisi varmaan käydä jossain testeissä.

vilma.p
Vilma.P

Kiitos hyvistä linkeistä Saara!!!En ehtinyt vielä kaikkea lukemaan, mutta poikaystäväkin innostui tuosta lihastohtorin blogista, vaikkei muuten blogeja lue. Joten hyödyllinen postaus..kiitti ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei kuule, oon tässä miettinyt että käytätkö sä mitään/minkälaista palautusjuomaa kuntosalitreenin jälkeen?

Riittääkö sulle heraproteiini vai laitatko sekaan vielä maltoa? Vai onko sulla kenties joku valmis palkkari käytössä? Ja tietysti perustelut valintaasi kiinnostaisi.

Kiitos jos viitsit valaista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka Saara! Toi D-vitamiinia koskeva artikkeli sai mut tarkistamaan omien ravintolisieni D-pitoisuudet, ja masentavaa kyllä Pirkan D-vitamiinitableteissa on 10 µg ja Möllerin tupla kalanmaksaöljykapseleissa 10-15µg. En viittis kuitenkaan alkaa kymmentä vitamiinitablettia huitasemaan päivässä naamaan, eli osaatko suositella jotain vähän jytympää valmistetta?
Muutkin artikkelit oli tosi hyviä, luin ne suurella mielenkiinnolla. Kiitos jo etukäteen vastauksesta ja ihanan aurinkoista kevättä sulle!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

^No voi herranjestas, vierailija yllä, mene mihin tahansa apteekkiin/luontaistuotekauppaan/bodausliikkeeseen, kysy myyjältä ja osta jotain jytympää valmistetta. :d ei oo vaikeeta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Dear vierailija, tajusin itsekin kommentin jätettyäni että Googlea käyttämällä ois löytynyt kans :D Noo, ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä jne. Halusinpa nyt kysyä kuitenkin suositusta ja jättää Saaralle kivan kommentin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

iherbistä Carlsonin "Solar gems" tms on hyvä tuote, kalanmaksaöljystä eroteltua ehtaa tavaraa ja vuoden satsi 100ug kapseleita ei maksa paljoa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Loistavaa, kiitos vinkistä!:)

Kommentoi