tpk: Kolme kärpästä yhdellä postauksella!

Elämäni Kunnossa

KÄÄK. Mä tajusin äsken, etten ole päivittänyt treenikuulumisia koko viikolla.. On muka ollut kiire... Treenaamaan olen kuitenkin kerennyt ja vaikka PT-henkilö on sairastellut pari päivää, on Tampereen pään treenaus sujunut silti oikein mallikkaasti.

 

Tiistai - Core

Lämmittely Crosstrainerilla 30min

Lankku-polvet rintaan -rutistus renkaista 3 x 1o toistoa

Vartalonkierrot levypainolla 15kg 3 x 8 toistoa / kylki

Kylkitaivutukset kahvakuulalla 20kg 3 x 10 toistoa / kylki

Jalkojennostot ja saksaukset selinmakuulla 4 x 20 toistoa

 

Corepäivässä hauskaa oli se, että tein tuon lankku-polvet rintaan -rutistuksen sellaisella paatoksella, että silmät lehahtivat tulenpunaisiksi ja otsa sekä silmänympärykset olivat vielä eilisiltana täynnä pienenpieniä verenpurkaumia :D PT totesi, että pitää ehkä miettiä joku korvaava liike vähäksi aikaa.... Muuten core kulki todella hyvin ja alkun crossarivetäisystä jäi todella positiivinen fiilis!

 

Keskiviikko - Lenkki

Keskiviikkoiltana vetäisin fivefingersit tassuihin ja lähdin talsimaan n. 45min lenkin Tammelan metsiin.. Tai no eivät ne metsät ilmeisesti enää Tammelaa ole, mutta siellä suunnalla kuitenkin :D 

Vetäisin lenkin aikana muutaman kevyen hölkkäkokeilun pehmeillä metsäreiteillä ja se tuntui jo paljon fiksummalta, kuin edelliset kokeilut märällä nurmikolla. 

Ainoa menoa hieman häiritsevä juttu ovat nuo vähintään neljästi lenkin aikana varpaiden väleihin tarrautuneet voikukat! 

Toivottavasti vastaantulijat sentään viihdyttyivät.

 

Torstai - Työntöpäivä

Koska mun penkkipunnerrustulos vaan junnaa ja junnaa, päätti PT poistaa kiusankappaleen hetkeksi mun valikoimista. Vahvistetaan sitä rintaa ja ojentajia hetki muilla liikkeillä ja palataan penan pariin sitten muutaman kuukauden kuluttua :)

Vaihtoehtoisia liikkeitä käytiin läpi useita, mutta lopulta PT päätyi mun inhokkiin, eli ristitaljaan rinnalle.. Miten se aina keksiikin ne jutut, mitkä mua kiinnostaisi kaikista vähiten... Tällä kertaa keskustelu meni about näin:

"Joo, älä sittenkään tee sitä viparia vaan vedät sen rinnan ristitaljasta, niin vahvistuu se lihaksen alaosakin enemmän."

"EIIIIHHH onks pakko just se? Mä VIHAAN sitä liikettä."

"Miksi?"

"No se on ihan paska. En tykkää."

"Et pysty latomaan kovin isoja painoja?"

".... niin."

"Deal with it."

 

 

Ja niin mun oli sitten tehtävä! Onneksi sen saakelin ristitaljan voi tehdä heti aluksi pois alta ja unohtaa... Siis kunnes on kulunut viikko ja se täytyy kohdata taas uudestaan :D

Työntöpäivän treeni kokonaisuudessaan:

Lämmittely Crosstrainerilla 25min

Rinta ristitaljassa 3 x 8 toistoa 

Vinopenkki käsipainoilla 10kg / käsi 3 x 8 toistoa

Pystypunnerrus tangolla 25kg 1 x 8 toistoa, 30kg 2 x 8 toistoa

Vipunostot käsipainoilla 7kg / käsi 3 x 10 toistoa

Ojentajat taljassa 3 x 8 toistoa

Kapea penkkipunnerrus 22,5kg 1 x 8 toistoa, 25kg 1 x 8 toistoa ja 1 x 6 toistoa

 

Lopputuloksena oli hyvin tyytyväinen ja entistä vahvempi Saara, joka ei juuri nyt jaksaisi nostaa edes maitopurkkia päänsä yläpuolelle.

p.s. Suurimpana kannustimena treenin ajan toimi kaapissa odottanut Valion ProFeel suklaajuoma, joita jääkaappi on vihdoin pullollaan :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi nam, valion pro feel tuotteet on löytänyt tiensä myös minun jääkaappiin! Mies kyllä toppuutteli juurikin juoman sokeri / hiilari määrästä ja kärjisti asian niin, että olisi sama kuin söisin jäätelön :D pötypuhetta sanoin minä! ;) Oletko jutellut pt:n kanssa kyseisistä tuotteista? Hyviä / huonoja, tarpeellisia, oikeesti tehokkaita ? nim. aion juoda niitä kyllä tulevaisuudessakin, vaikka kuinka niitä jätskiin verrattaisiin ;)

Saara S.
Saara Sarvas

PÖH! Kyllä palkkarissa saa olla hiilaria. En mä niitä siis välipalana tai muuten vaan hörppäilisi, mutta treenin jälkeen ihan ässä. Muutenkin nuo profeelit vaikuttaa mun mielestä todella hyvältä. Ainesosalista on lyhyt ja mitään kauheuksia sinne ei ole päässyt. Tai no käsitelty maito on aina kyseenalaista, mutta pienempi paha pari desiä sellaista on, kuin todella moni muu keittiöstä löytyvä eines :)

Sokeri on tietysti sokeria, mutta esim. profeelin rahkoissa sitä ei ole mitenkään älyttömästi. Niin ja mieluummin syön herkullisen makuista tuotetta, missä on sokeria, eikä aspartaamia/sukraloosia/muita myrkkyjä!

Miehelle voi kertoa terkkuja, että pienenpienessä eskimopuikossakin on muuten tuplasti enemmän hiilaria ja alle neljäsosa proteiinia profeel -palkkariin verrattuna ;)

zyrtec coupons (Ei varmistettu) http://medicshop365.com/

I love your blog.. very nice colors & theme. Did
you design this website yourself or did you hire ssomeone tto do it foor
you? Plz answer baack as I'm looking to construct myy own blog and would like to know
where u got this from. thanks a lot

Saara S.
Saara Sarvas

ps. Eskimopuikot on pahoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitko sä joskus tehä sellasen postauksen jossa selventäisit nuita liikkeitä ja niiden nimiä? :) Koska mulla ei esimerkiksi ole mitään hajua mikä on rinta ristitaljassa... Luulen että saisin enemmän irti näistä postauksista silloin. :)

canadian pharmacy cialis (Ei varmistettu) http://canadianpharmacy2015.com/

This is a topic that is close to my heart... Cheers!
Where are your contact details though?

Aliisa P (Ei varmistettu)

"Tammelan metsät" ovat Kauppia.

DonaldMl (Ei varmistettu) http://antmanmovieus.tumblr.com

ant man movie trailer espanol <a href="http://ant-man-movie.webnode.com" rel="nofollow">http://ant-man-movie.webnode.com</a> avengers to steal an ant-man watch online <a href="https://antmanonlineusa.wordpress.com" rel="nofollow">https://antmanonlineusa.wordpress.com</a> ant man full movie online free <a href="http://ant-man-movie.webnode.com" rel="nofollow">http://ant-man-movie.webnode.com</a> ant man movie enemy <a href="https://antmanfullmoviehd.wordpress.com" rel="nofollow"> ant man not in avengers movie </a> ant man movie description <a href="http://antmanmovieus.tumblr.com" rel="nofollow"> ant man pelicula 2015 </a> ant man movie benedict cumberbatch <a href="http://antman-movie.blogspot.com" rel="nofollow"> ant man movie trailer espanol </a> ant man movie costume

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.