TPK: Tampere calling

Elämäni Kunnossa

Lauantai - Liian pitkä lenkki

Tulin perjantaina Tampereelle ja liian lyhyiden yöunien jälkeen mikään liikunta ei kuulostanut lauantaiaamuna houkuttelevalta. Sain kuitenkin neronleimauksen, kun 1kpl laina-autoja piti palauttaa Annalaan: Lenkkeillään sieltä kotiin! Worst idea ever.

Matkaa tuli piirua vaille 10km ja sen taivaltajina oli 2 ihmistä, jotka eivät kauheasti lenkkeile - ainakaan näin pitkästi tai kylmässä säässä :D

Kotiin oli kuitenkin päästävä ja vakuutin itselleni, että lopussa kiitos seisoo. 

Lenkki olisi luultavasti ollut miellyttävä kokemus, jos olisi ollut a) valoisaa b) kesä. Nyt ilta näytti juuri siltä mitä se olikin, kammottavalta pimeältä ja sumuiselta halloween-yöltä.

Matkalle sattui niin mutaisia metsäpolkuja, kuin täysin valaisemattomia sivukujia ja  reittiä tuntemattomalle se tuntui ikuiselta taivallukselta läpi Mordorin.

Voiton hetki oli kuitenkin spontaani reilu parin kilsan hölkkä/juoksu, jonka aikana tuntui siltä, että jaksaisin hölkätä vaikka täältä ikuisuuteen!

No en tietenkään jaksanut, mutta mieleen nousivat ne ensimmäiset tuskaiset lenkit, joita silloin 1,5 vuotta sitten henkihievereissäni puskin. Sieltä ollaan tultu pitkälle :)

Kämpillä vedin kunnon setin palautusjuomaa ja kömmin pitkään lämpimään suihkuun.

 

Sunnuntai - Core + Jumppa

Pääsin ensimmäistä kertaa yhteistyön alettua Poltteelle treenailemaan ja salilla oli mukavan rauhallista.

Lauantain typerä lenkki kuitenkin oli jumittanut mun jalat niin pahasti, etten odottanut treeniltä kauheasti. Yritin käyttää kaikki sarjatauot kevyeen venyttelyyn ja jalkojen hölskyttelemiseen ja ne tuntuvatkin nyt hieman kevyemmiltä!

Treeni oli tänään aika moniosainen sillisalaatti:

 Liikkuvuusharjoittelua 10min

Vinoja vatsoja kahvakuulalla 6kg 2 x 10 / kylki

Istumaannousuja kahvakuula pään päällä 6kg 3 x 10

Kylkitaivutuksia kahvakuulalla 16kg 3 x 10 / kylki

Nopean coren jälkeen rakennettiin jumpparata, joka piti sisällään:

Polvennostojuoksu

Medballheitot korkealle seinään

Linkkari

Renkaan kippaus

Köysiaaltoja

Liikkeitä tehtiin tietyn radan matka, tai 6-8 toistoa, tai köysillä 15 heilautusparia.

Jokaisen sarjan lopuksi minuutin lepo ja sama läpi 4 kertaa. Hiki virtasi ja viimeisellä kierroksella rengas meinasi lipsahtaa käsistä viimeisten toistojen aikana.

 

Kunnon levon jälkeen kiskaisin vielä ensimmäistä kertaa lekan käteen ja hakkasin vähän autonrengasta. Tekniikka ei ole vielä ihan jiirissä, mutta suunta on oikea ja liikerata alkoi tuntua fiksulta melko nopeasti - yllättävää kyllä, myös vasemmalla puolella tehtynä.

Viimeinen koitos oli juoksu tekonurmen päästä päähän (n. 100m) ja lekaa renkaaseen 8-10 toistoa / kylki. Tavoitteena oli vetää tämä kierto 3 kertaa, mutta viimeisen juoksun kohdalla edellispäivän lenkki ja käytännössä hiilariton aamupäivän ruokavalio nujersi mut. 

Tein säälittävänä kompensaationa pari ylimääräistä lekaheilautusta ja otin 30sec hyljehäpeämisen luovuttamisen vuoksi. Kuva-arvoitukena voit yrittää etsiä hylkeen seuraavasta kuvasta.

 

Huomenna ei ole mitään toivoa tehdä mavetreeniä, mutta se ei haittaa tippaakaan.

Mihin tässä valmiissa maailmassa muka on kiire, kun olo on juuri nyt niin hyvä ^_^

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Heh, Annala on oikeasti ihan kiva ja menevä paikka, en tiedä mistä keksit noi mutaiset pikkupolut ja halloweenyöt :p eh

terv. annalalainen

Saara S.
Saara Sarvas

Annala on mukava, mutta reitti sieltä takaisin keskustaan oli ajoittain mutainen ja pimeä! :D

The Need to Write

Vitsi näitä sun sarkastisia ja itseironisia postauksia on hauska lukea! :D

viva la anteeksi

haha. se TIETÖN TAIVAL siinä annalan ja muun asutuksen välissä on kyl melko jäätävä :D tai oli ainaki joitakin vuosia sitten ku kävin siellä duunissa ja sain jonkun vastaavanlaisen neronleimauksen kotimatkan hyödyntämisestä...

Vierailija (Ei varmistettu)

hahaa, sellaset postaukset on parhaita joissa oikeesti bloggaaja saa lukijan nauramaan spontaanisti:D tuo kuva-arvotus;D

Vierailija-Hanna (Ei varmistettu)

Hih, mitähän ihme reittejä te ootte oikein kulkeneet... mä oon aikoinani asunut myös Annalassa ja muutaman kerran kävellyt iltariennoista kotiin kun en oo jaksanut oottaa bussia ja tuolloin opiskelijabudjettiin ei sopinut taksimatka (tietty keskellä kylmintä ja pimeintä talvea). Puuduttava matka kyllä mutta ei siihen mitään mutaisia pikkupolkuja osunut kohdalle ;)

Kommentoi