TPK: Tehotreeniviikot Tampereella

Elämäni Kunnossa

Uuuhh, voisko kaikki kuvat AINA ottaa yläviistosta? Tai voisko kaikki aina vaan katsoa mua yläviistosta? Tai voisinko tän 172cm sijaan olla vaikka 152cm pitkä, että toi toinen kohta täyttyisi automaattisesti muuallakin kuin hujoppien asuttamassa Hollannissa? :D

Mä olen ollut Tampereella nyt keskiviikosta asti viettämässä tehotreeniviikkoa, koska vedettiin Amsterdamin reissulla niin paljon herkkuja, että ne meinasivat tulla korvista ulos! Korvien sijaan ne hyppäsivät muutamana nesteturvotuskilona ympäri kroppaa ja sekös vasta ärsytti :D

Totuuden nimissä sanottakoon, että suunnittelin tehotreenipyrähdystä jo ennen Damin reissun varmistumista. Tässä ollaan menty eteenpäin tasaisen rauhalliseen tahtiin jo vuoden verran ja mua kiinnostaa kokeilla, miten kroppa reagoi hetkelliseen tiukkapipoisuuteen. Raporttia seuraa perästä.

Heinäkuu on muutenkin hiljainen, eli voin nyt lähes täydellisessä rauhassa kirjoittaa ja treenata - parasta!

 

 

Tehoviikolla olen käynyt joka aamu 30-40min aamulenkillä, joka on ollut joko intervallia tai kävelyä. Sen lisäksi päivään on kuulunut joko reilun tunnin salitreeni tai pidempi iltalenkki. Eilen pääsinkin ensimmäistä kertaa pariin viikkoon vähän bodaamaan ja se oli ihanaa!

Typerä olkapää vaan alkoi vihoitella muutamassa liikkeessä :(

Treenien lisäksi tehoviikolla kokee muutoksia ruokavalio, mistä on hetkellisesti tipautettu kaikki ylimääräinen ja korvattu se proteiinilla! Ei siis yhtään turhia nopeaita hiilihydraatteja, eikä normaalia jokapäiväistä pientä herkuttelua, vaan säännöllinen proteiinipitoinen ruokailu n. 3h välein.

Proteiinin lisääminen on nyt supertärkeää, koska elän tarkemmin miinuskaloreilla (en millään greiseillä, ei huolta ;*), enkä halua menettää lihaksistani grammaakaan!

 

Että sellainen kuulumisten päivitys tällä kertaa. Nyt voisinkin kipaista sitä iltalenkkiä kohti, kun ilma alkaa vihdoin vähän viilentyä. Aamulenkiltä palatessani näytin siltä, kuin olisin istunut saunassa puoli tuntia :D

 

Vedättekö te koskaan tällaisia tehotreeniviikkoja

elämää piristämään / rääkkäämään ?

 

 

Kommentit

Miia (Ei varmistettu)

Joo, tänään loppui mulla tällänen tehotreeniviikko. Hyvä olo. Oli pakko päästä treenaamaan vähän kovemmin kun viime viikolla olivat herkut maistuneet..

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisiko pliis pliis pliis saada esimerkkiä sun tämän hetkisestä ruokavaliosta. :)

Erika (Ei varmistettu)

Pari kertaa oon ihan mielenkiinnosta ja kehoa puhdistaakseni kokeillu viikon paastoa, se on kyllä eri asia kuin tehotreeniviikko, kun treenit rajoittuu kevyisiin kävely-/hölkkälenkkeihin, mut tykkäsin kyllä ja fiilis oli mahtava (paras fiilis oli kyllä sillon ku paaston jälkeen ekaa kertaa söi kunnon ruokaa)! Syksyllä muuton jälkeen ku pääsen salille treenaamaan niin alkaa se tehotreeni, kesän otan vielä rennosti :)

-Inka (Ei varmistettu)

Kiinnostais kyllä kokeilla tuollaista tehotreeniä. Etenkin ruokavalion kannalta, mulla kun tapahtuu niitä lipsahduksia päivittäin. Olis siistiä pystyä olemaan mallikelpoisilla syömisillä viikko. Täytyypä ottaa harkintaan!

-Inka
http://alternatiiviurheilija.blogspot.com

Maano (Ei varmistettu)

Meikälläkin on tollanen ruokavalio missä ei syyä juuri ollenkaan hiilareita ja hitosti proteiinia. 5 munaa (2 kokonaista ja 3 valkuaista) aamiaiseks on aika raju...mutta kyllä tällä kiloja lähtee :) ja lihakset pysyy/kasvaa hieman samalla mikä on kans kivaa. Toivottavasti toimii sinullakin :) ! Tsemppiä <3 Näytät tosi hyvältä, niiku aina.

Vierailija (Ei varmistettu)

^tolla kananmunien syömistahdilla kannattaa tarkkailla kolesterolin tasoa...

Krispis (Ei varmistettu)

ihanaa lukea kerrankin liikuntablogia, jossa bloggari ei yritä olla täydellinen! susta paista rakkaus liikuntaan, mutta myös elämään. suhun voi samaistua ja inspiroidunkin joka viikko aina uudestaan liikunnasta. kiitos kiitos kiitos :) olet ihana pus!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljonko on jo kehitystä tapahtunut? :) menetettyjä kiloja esimerkiksi?

Vierailija (Ei varmistettu)

miks oot niin usein tampereella? :)

Maano (Ei varmistettu)

Vieralilijalle vastaukseski että ne on kunnossa ja että meikäläisellä on menossa 6 viikon superdietti mihin kuuluu 4 viikkoa tällä aamiaisella :) En usko että tällä on tarkoitus elää kauheasti pidempään juurikin rajujen määrien takia.

Kommentoi