TPK: Treenituntumaa etsimässä

Elämäni Kunnossa

Viime viikolle tuli lopulta neljä treenipäivää ja se tuntui todelliselta löysäilyltä :D Miltäköhän viikko pariisissa kuukauden päästä maistuu? Tänään tein comebackin salille jälleen kerran uudistetun ohjelman kera. 

Nyt mulla on kaksi virallista sali/voimapäivää viikossa ja siihen päälle yksi kunnon coretreeni ja pari crossfithenkistä jumppasessiota, joihin voin yhdistää vielä pidempiä aerobisia, jos siltä tuntuu.

Eilen oli  aika pistää kyykynsyventelyt kunnolla vauhtiin! Pistin näköjään jalkaan oikein Elixiamaiset sukat: 

 

 

Penkki-/Kyykkypäivä

Lämmittely crossarilla 5min

Lämmittelyä ja liikkuvuutta erilaisilla liikkeillä 10-15min

Penkkipunnerrus lämmittely + sarjat: 27,5kg 4 x 3 toistoa

Box Squat lämmittely + sarjat 30kg 3 x 6 ja 27,5kg 1 x 6

Pystypunnerrus käsipainoilla 8kg / käsi  3 x 8

Bulgarian Split Squat 7kg / käsi 3 x 8 / jalka

Takaolkapään vipunostot 5kg / käsi 3 x 8

Ylätalja kapealla vastaotteella 33kg 3 x 8

Ylätalja leveällä myötäotteella 36kg 3 x 8

 

Box squatilla lähdetään siis madaltamaan mun kyykkyä ja nytpä nappasin niin matalan penkin, että meinasi aluksi tulla tuska :D Core vaan tiukkana ja rauhallinen keskittyminen, niin hyvä tulee. 

Mä onnistuin lopulta kuluttamaan salilla vähän vajaan 2h, koska tein niin paljon lämmittelysarjoja ja liikkuvuustreenejä ennen oikeita sarjoja. Hyvä niin ja onneksi tänään oli rauhallinen päivä!

Kohta sitten kunnon hikijumppaa, kun pääsen iltapäivällä tekemään kolmatta kertaa mun kiertoharjoitteluleikkicrossfitjumpat läpi! Alkaiskohan ne burpeetkin hiljalleen sujua pupumaisen kevyesti?

 

Kommentit

Saara A. (Ei varmistettu)

vitsi jos jaksais itekin noin paljon treenata :D

Arez (Ei varmistettu)

Hei nainen! Otappa mut mukaan joskus leikkicrossfitjumppiin tai no mihin tahansa :D Voisin viimein tulla kokeilee tota Elixiaa mitä kaikki näyttäis hehkuttavan. Ps. Txt me pelle. <3

Nina Enroth

Sä puhut mieletöntä gymiä, mimmi. Ei mulla muuta. Tsemppii treeneihin!

Katri P (Ei varmistettu)

Toi box squat vois olla meitsillekin varsin hyvä lisä! Tai siis vaihtoehto peruskyykylle. Ei vois ainakaan huijaa kyykkäämällä liian ylös... Onneks meidän salilla telkut on just selän puolella, jos on kyykkyalueella. Muuten jäis varmaan mulla perse penkkiin koko treenin ajaksi noissa boksikyykyissä.

Täytyy ottaa huomenna kokeiluun!

Kommentoi