Treenipäiväkirja: Jalkapäivien jalkapäivä!

Elämäni Kunnossa

Onkohan se ihan normaalia, että joka kerta jalkapäivänä tuntuu ylittäneen itsensä? :D Viime viikkoina siltä on kuitenkin tuntunut. Tänään tein ensimmäiset liikkeet niin täysillä, että olin koko lopputreenin valuvan hikinen ja punainen kuin pieni porsas ja paikkaa vaihtaessani jouduin välillä ottamaan huilitaukoja penkin päällä maaten ja syvään hengittäen. 

 

Nämä hikikarpalot sai aikaan seuraava combo:

 

Lämmittely juoksumatolla 10min 

Jalkaprässi kelkka + 50kg x 12, kelkka + 100kg x 8, kelkka + 140kg 3 x 8

(Kelkan paino tuntematon :( Jalkatuntumalla sanoisin 20-30kg)

Bulgarian Split Squat  8kg / käsi, 3 x 8 toistoa / jalka

Single Leg Hip Thrust 3 x 8 toistoa / jalka

Selänojennus  3 x 10 

Reverse Hyper-Extension 2 x 10

Takareidet Jumppapallolla 2 x 10

 

Bulgarian Split Squat, eli se liike minkä kanssa olen tässä pari kuukautta tapellut alkaa vihdoin onnistua niin kuin sen pitäisikin! Nyt voin vihdoin alkaa oikeasti keskittyä tämän liikkeen kehittämiseen ja viilaamiseen. Myönnettäköön, että olen ihan superhyperylpeä itsestäni ja ensi kerralla nappaan sitten 9kg molempiin käsiin! Tässä vielä samainen liike videolla, koska se kuitenkin kiinnostaa teitä kaikkia ;). Alkuhöpinätkin ovat hyödyllisiä, mutta itse action alkaa about kohdalla 1:12:

 

 

Jos haluatte vähän haastetta, kokeilkaa tätä! Takapuolenne kiittää ^_^

 

Kaikenkaikkiaan fantastinen treenipäivä. Oloni on mahtava ja aion tänään syödä iltaherkutteluna jäätelöä samalla kun pistetään Game of Thrones pyörimään, ihan vaan koska tekee mieli. Huomiseen pupuset ja unia!

Kommentit

siirpa (Ei varmistettu)

Täytyypä kokeilla tuota liikettä! kiitos mahtavasta blogista :)

Jennysi (Ei varmistettu)

Bulgarialiainen kyykky I HATE YOUUUUUUUUUU! Kuinka monesti olenkaan salilla pelännyt sitä hetkeä, kun on taas tuon bulgarialaisen perseen tappajan vuoro :D Ja kuitenkin sitä on aina ihan liekeissä, kun saa vihdoin sarjat tehtyä ja tietää, että takapuoli tykkää.

Kiitos hirmuisesti tästä blogista! Saan inspistä omaankin treeniin ja pari uutta liikettä olen napannut matkaan

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä tohon liikkeeseen ;) Täytyykin kokeilla sitä vaihteluna ensi kerralla kun tekee jalkoja! Hauskaa viikkoa sulle! <3

Savanna (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa , että oot ihan hirveästi inspiroinut mua! :) Olen aina ollut liikunnan ja urheilun suurin ja ylin ystävä, kunnes pari kuukautta sitten sain jonkin näköisen romahduksen ja lopetin liikunnan kokonaan, olin vain liian väsynyt kaikkeen. No nyt muutaman kuukauden levähdyksen jälkee alkaa taas elämä ja liikuntakin maistua , KUITENKIN itseäni on ahdistanut lisäkilot joita on väkisinkin vartaloon tullut. Oon lueskellut tätä sun blogia, ja kiitos sen päätin tänään ensimmäistä kertaa mennä taas salille ja alottaa treenaamaan, ja huomasin että siitähän tuli super hyvä olo!!! Joten haluankin kiittää sua kun omalla tavallasi inspiroisit mua taas löytämään itselleni tärkeän asian uudelleen :) KIITOS!

ma_rjo (Ei varmistettu)

Mistä löytää pt:n joka tekee noin erilaisen, haastavan ja monipuolisen ohjelman?:) kun viime kesänä aloitin puntilla käymisen, teetätin ohjelman salin omalla ohjaajalla, ja aluksi ohjelma olikin ihan hyvä(minulla on pitkä tausta kilpaurheilusta), mutta kaikki liikkeet hyvin perusliikkeitä, eikä ollenkaan mitään uutta ja erilaista. Kunnon haaste tuntui puuttuvan, puntti teki hitaan oloiseksi (aikaisemmassa lajissani nopeus ja ketteryys olivat täreitä, ja en halua menettää niitä)ja kyllästyin lopulta 6 kk jälkeen toistamaan samoja sarjoja ja liikkeitä viikosta toiseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tästä saa niin paljon motivaatiota ja ihana huomata miten joku jaksaa! itellekin tulee semmonen olo että nyt pakko mennä et pysyy mukana :D Oletko kokenut muuten elixiassa treenaamisen kivaksi? itse mietin vaihtamista sinne, mutta mietin mm. ihmispaljoutta, pitääkö jonottaa esim crossereihin?

Vierailija (Ei varmistettu)

Turussa ainakin jalkaprässin kelkka painaa n. 50 kg. Sellainen musta laite. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ööö, siis viitaten Turun jalkaprässiin, tarkoitin Turun Elixioissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.