Uusi suunta hukassa? Tule Poltteelle!

Elämäni Kunnossa

Hoi kaikki Tampereen alueen eläjät, jotka olette pohtineet tuonne Poltteelle suuntaamista! Nyt olisi oiva hetki tarttua tuumasta toimeen ja ottaa uudelle vuodelle uusi ja parempi suunta. Viimeinen On-Ramp tuntini on ylihuomenna, enkä malta odottaa kunnon treeneihin lähtemistä.

Mun fiilis on koko hommasta edelleen niin fantastinen, että tahdon myös kaikki teidät kokemaan samoja onnistumisia!

Seuraava On Ramp -kurssi alkaa 7.1.2013 klo 20:00 ja kaikki kurssille etukäteen ilmottautuvat blogin lukijat saavat tarjouksena liittymismaksun ilmaiseksi!

Tämä tarkoittaa käytännössä siis sitä, että maksat liittyessäsi vain ensimmäisen kuun treenit (47e). Mun fiiliksiä Poltteesta voi kerrata täältä ja Poltteen omat nettisivut löytyvät tästä.

Nyt siis muutoksia tekemään ja rohkeasti mukaan, niin voidaan heitellä gymillä yläfemmoja, kun ollaan niin badass-treenaajia :)

Ilmottautumiset voi hoitaa osoitteeseen: 

elamani.kunnossa.blogi@gmail.com

Kuka olisi uskonut, että osoitteet elamanikunnossa, ekblogi ja muutamat muutkin näppärämmät nimet olivat jo käytössä :D 

Ilmottautumiset tsekataan viimeisen kerran 7.1.2013 klo 12:00, eli lähetä ennen tätä nimesi ylhäällä näkyvään osoitteeseen ja minä kiikutan sen vuorostani Poltteelle. Treenejä ei tarvitse pelätä, kuten mä tein, vaan sisältöön voi tutustua nämä postaukset lukemalla. 

Superhauskaa uuttavuotta kaikille - palataan treenijuttuihin sitten ensi vuoden puolella!

Kommentit

Polte (Ei varmistettu) http://www.poltesali.fi

Voit ilmoittautua mukaan, vaikka et ehtisikään esimerkiksi vielä ensimmäiselle on-ramp -tunnille. Tämä lukijoiden liittymistarjous ei myöskään velvoita sinua jatkamaan kurssilla, mikäli haluat keskittyä esimerkiksi enemmän treenailemaan kuntosalin tai kamppailulajien puolella :)

Tervetuloa mukaan myös meidän puolesta!

-Poltteen tiimi

emmi.h (Ei varmistettu)

voi että, en uskonut tätä koskaan sanovani, mutta: asuisinpa tampereella! polte tarvitaan helsinkiin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei vitsit tää olis niin siistiä! Oon nyt monilta kuullu paljon hyvää tosta Poltteesta ja nää sun postaukset on vaan lisänny innostusta lähtee tollaselle kurssille. Hmm täytyy varmaan painostaa porukoita antamaan vähän synttärilahjasponsorointia, niin vois ilmottautua...

lllotta (Ei varmistettu) http://orangemoment.blogspot.fi/

Onneksi en asu Tampereella, niin ei tarvitse miettiä salin vaihtamista. ;) Kyllähän tuo hyvältä (vaikkakin vähän pelottavalta) vaikuttaa!

katri1252 (Ei varmistettu)

Toivottavasti sama tarjous olisi voimassa vielä helmikuun alussakin ;)

Oon jo päättänyt vaihtaa Poltteelle, mutta edellisen salin irtisanomisajan ja ensi viikolla alkavan parin viikon reissun vuoksi en pääse vielä tammikuussa aloittamaan :)

Kiinnostunut (Ei varmistettu)

Hei! Yritin etsiä tietoa Poltteen nettisivuilta, mutta en löytänyt. Eli sitoudutaanko tässä kokonaiseksi vuodeksi jäseneksi? Eli joka kuukausi maksetaan 47e ja ensimmäisen kuukauden On Ramp-kurssin jälkeen jokainen saa jatkaa haluamansa lajin parissa? Olisin kovasti kiinnostunut tarjouksesta! =)

Saara S.
Saara Sarvas

emmi.h, Siis tännehän on tosi helppo tulla pari tuntia suuntaansa junalla treenaamaan ;D

Vierailija, Tämähän olisi täydellinen synttärilahjasponssi!!

 

lllotta, Haha, eiköhän vähän samanlaiset konseptit hiljalleen löydä tiensä muuallekin ^_^

 

katri1252, Voidaan varmasti sopia sopparin aloitus vasta helmikuulle, pistä spostia, niin välitän tiedon eteenpäin! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.