Voihan varvas!

Elämäni Kunnossa

Mitä typeryyttä onkaan hyppiä iloisesti pitkin asuntoa? Jokainen nurkka, kulma ja huonekalun jalka kun on ansa.

Niin, mä hypin eilen iloisena hakemaan kameraani makuuhuoneesta, ponnistin oikealla jalalla hypätäkseni sängylle ja perässä heilahtanut vasen jalkani kohtasi ylittämättömän esteen, kun mystinen sängynjalka ilmestyi kuin tyhjästä. TYHJÄSTÄ I'M TELLING YOU!

Jo valmiiksi säälittävän ja kummallisen näköinen pikkuvarvas taittui sen verran mojovasti, että lakosin sängylle kyyneleet silmissä. Iltapäivän aikana se typerys vielä turposi ja muuttui paikoittain sinipunaiseksi. Mmmm.

En usko että varvas on murtunut, mutta ärsyttävän paljon se kipu silti vaikuttaa kaikkeen tekemiseen ja varpaiden kipristys on lähinnä kaukainen haave. Pelkään myös koko ajan, että potkaisen tuon pikkupotun vielä uudestaan >:D

Noh, turvatoimeksi teippasin varpaan kiinni tuohon nimettömään ja oloni on mukavampi. 

 

Loppuviikon keskityn painoharjoitteluun ja pyöräilyyn, mutta toivottavasti lenkkipolku olisi taas ensi viikolla mahdollisuus uhkan sijaan! ^_^

Kommentit

kissanpaivia Outi (Ei varmistettu) http://www.kissanpaivia.com/24

Ei jestas, melkein tunnen itse sen kivun, koska olen onnistunut potkaisemaan kerran oven kulmaan niin, että se varvas tosiaan murtui.

Paranemisia!

Vierailija (Ei varmistettu)

en haluu masentaa sua yhtään enempää, mutta ite löin joskus heinäkuussa just saman varpaan johonki kivee ku olin menossa uimaa ja se oli musta ainaki viikon... vieläki joka ilta, varsinki reenien jälkee se on tommonen söpö violetti turvonnu pikkuvarvas 8) noh toivottavasti toi ei haittaa sun menoa paljoo!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Turpoaminen ja sinertävä on merkki murtumasta. Tosin varmasti varpaassasi on vain pieni murtuma :) Noi on todella ikäviä sen takia, että niitä ei oikein voi parantaa millään tavalla :D Viime vuonna myöskin mursin yhden varpaani, kun vahingossa potkaisin sen kynnykseen... Huoh.

Elppu (Ei varmistettu)

Jos on murtumakin, niin teippaus viereiseen varpaaseen 1-3 viikon ajaksi ja kovapohjainen kenkä sekä päkiäponnistuksen välttäminen on hoitona. Ole kärsivällinen ja käytä varvasta vasta kun kipu kevyessäkin liikuttelussa on poissa, niin et saa pitkällisempiä vaivoja :)

paju

Itsehän menin ja inspiroiduin teininä Charlien enkelit -elokuvasta niinkin paljon, että potkaisin tyylikkään sivupotkun ja mursin pikkuvarpaani! Thanx Charlie.

_Annina (Ei varmistettu)

Voihan varvas, sanoi Saara Sarvas! :) Olin jotenkin liian innoissani tajutessani, että sun nimi rimmaa varpaan kanssa.

Seuraan blogiasi ja tykkään! Parane pian, varvas.

_Annina (Ei varmistettu)

Niin tosiaan, sata kertaa oisin voinut kommentoida mielenkiintoisia kirjoituksia ja keskusteluja täällä, mutta niinhän se menee, että ensimmäinen kommentointikerta on hööhööhöö, sun nimi rimmaa varpaan kanssa. :/

Vierailija (Ei varmistettu)

lol Annina

Kommentoi