Yllätyssynttärit!

Elämäni Kunnossa

Viikkojen suunnittelu, valtaisat salailuoperaatiot ja paljon ennenaikaisia harmaita hiuksia.. Lopputuloksena täydelliset yllätyssynttärit!

Paras ystäväni Juulia täytti eilen 24-vuotta ja me keräännyttiin todella pienellä porukalla juhlimaan neitiä tämän vanhempien luokse. Juuliaa on maailman vaikeinta jekuttaa, koska se on suoraan sanottuna niin paha kyylä, epäilijä ja kiinnostunut kaikesta mitä ihmiset tekee :D

Onnistumiseen vaadittiin siis tarkkaa tiimityötä. Juulian vanhemmat huijasivat, että syntymäpäivävieraina on n. 100-vuotiaita enoja ja tätejä, joiden seurassa on ehdottomasti oltava. Muut kaverit huijasivat, että nähdään sitten joskus illalla baarissa. Juulian poikaystävä huijasi pysyvänsä työmatkalla oletettua pidempään ja mä huijasin olevani vielä Tampereella. 

Viimeinen kohta tosin vesittyi hieman, kun päivänsankari oli yömyöhään tulossa siivoamaan pieneen kaaokseen jäänyttä keittiötä, jossa olinkin leipomassa yllätysbrownieseja....

Päivänsankarin vihdoin saapuessa kotiin hypättiin huutaen ja rääkyen onnittelemaan samalla kun taustalla soi kovaan ääneen yllätyssynttärilaulu (katso postauksen lopusta ;)).

Juulia tiputti ensimmäisenä kaikki käsissään olleet tavarat, näytti pelästyneen kuoliaaksi ja alkoi sitten itkeä liikutuksesta :D.

 

Lahjaksi sankari sai mm. uuden kameran, jotta hyvin sekopäinen ja viihdyttävä bloginsa voisi saada hieman laadukkaampaa kuvamateriaalia. 

Lahjoja enemmän iloa taisi tuottaa juhlapöytä, jonka koristukset käytiin aamulla noukkimassa mun unelmien kaupasta keskeltä metsää, se on tietenkin juhlamaailma.

 

Ilta oli pitkä ja legendaarinen grillimestari Iso-Y tarjoili kaiken maailman herkkuja aina mun tuorejuustoherkkusienistä härän sisäfileeseen. Keskustelu soljui aina Johanna Tukiaisesta (keskusteluun käytetty n. 45min) nykyiseen uskonnonopetukseen ja kirkkohäihin, joita ihmiset nykyään enenevissä määrin haluaisivat "ilman sitä jeesusjuttua".

Jälkkärinä tarjoiltiin M:n valmistamaa ihanaa sitruunajuustokakkua, sekä supersuklaisia brownieseja, joihin tällä kertaa lipsahti ripaus liikaa suolaa.. Jäätelön seurana combo oli onneksi täydellinen!

Mäkin nautin tapojeni vastaisesti muutaman lasin viiniä ja tänään onkin ensimmäinen darrapäivä sitten vapun. Sitä edellinen taisi olla marraskuussa.. Pitäisiköhän mun vähän miettiä tätä mun alkoholikäyttäytymistä, ettei lähde aivan lapasesta?

 

Juhlien arvaamattomin vieras oli Lola, joka sai lainata juhlahattua kuvaushetkeksi. Kaikki kuvat olivat tärähtäneitä, sillä leikkeleen vetovoima oli suuri..

Lola ehti karata terassin ja pihan alueelta ainakin kolmesti ja piti murinallaan todella tarkasti huolta, etteivät folioilmapallot vaan käy kenenkään kimppuun huomaamatta.

Juuri nyt sekä päivänsankari, että ahkera vahtikoira nukkuvat tuossa metrin päässä. Toinen kuorsaa - voitte itse päättää kummasta puhun ;)

 

 

Kommentit

Henssi (Ei varmistettu)

Voi onpa jullella ollu kivat synttärit ♥ silläpä on ihana perhe & ystävät!:) kerroppa sille, että nyt on odotukset korkealla synttäripostausta odotellessa, HAHAHA ;) lola on aina niin söpö ♥

Halina (Ei varmistettu)

Oiij, pinkit synttärit! <3___<3 Thetii kans tollane samantapanen heppakakku mun kaverille!:))

Ja arvaa mitä Saara, mäki perustin nyt oman liikuntaaiheisen blogin! Se on viel tosi alkutekijöissään, mut jos haluut käydä kattoo nii tässä on linkki..:)

http://mepasblog.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Saanko toivoo postausta niistä fiiliksistä tän pysyvän päätöksen takana? Ja matkasta tähän elämäntaparemonttiin.. Mulla olis vaikka kuinka laihdutettavaa, mutta se pelottaa mua. En tiedä tajuutko mitä ajan takaa, kun sanon tietoisesti epäonnistuvani laihdutus/remontointiyrityksissä, koska se muutos pelottaa ihan älyttömästi.. Sellanen tsempin jakamis-postaus olis huippu! :)

Vera (Ei varmistettu)

nauran tolle videolle vedet silmissä:DDD "LAHJOJA!!!!"

Kommentoi