Kesäkuntoon syömällä oikein
Alkuvuodesta tuli taas käytyä ihan liikaa ulkona syömässä, siis erityisesti lounaalla. Jotenkin vaan sen kaiken muutto- ja remonttihärdellin keskellä iltaisin ei jaksanut pohtia jotain seuraavan päivän syömisiä. Mutta nyt! Huhtikuun puolessa välissä jo mennään ja kesä on jo nurkan takana. On pakko ryhdistäytyä ja ottaa itteään vähän niskasta kiinni.
Olen nyt pari viikkoa mutustellut tällaisia salaatteja töissä, ja vaikka puntarin viisari ei ole heilahtanut suuntaan eikä toiseen, niin olo on paljon kevyempi ja mukavampi. Olen jättänyt leivän mussuttamisen taas kokonaan pois ja keskittynyt siihen, että syön taas paaaaaljon enemmän kasviksia ja vihanneksia, hyviä hiilareita ja rasvoja. Herkutkin on jäänyt ihan minimiin. Sokeriaddiktio on muuten ihan hirveetä – nyt kun siitä on päässyt, niin ei ikinä kannattaisia antaa sille enää valtaa!
Tämänpäiväinen salaattilounaani koostui jääsalaatista, paprikasta, tomaatista, kurkusta, avokadosta, parista pähkinästä, herneistä, broilerin rintafileestä ja maapähkinäöljystä. Nälkä lähti ja pysyy pitkään poissa 🙂