Kevättä kohti!

Valo ulkona on lisääntynyt huomattavasti. Ihan huomaa, miten omassa kehossa ja varsinkin mielessä tapahtuu kevään edetessä isojakin muutoksia. Tekee mieli olla vaan ulkona ja odottaa milloin kuulet vesipisaroiden tippumisen räystään reunalta. Kovistakin pakkasista huolimatta tuntuu, että kevät on kohta täällä!

Varmasti jokainen suomalainen ja Suomessa asuva pystyy samaistumaan talven aikana vyöryvään pimeyden ja synkkyyden tunteeseen. Itse olen huomannut, että tunne on vuosi vuodelta vahvempi ja vaikeampi karistaa pois. Vielä samaan aikaan, jos elämässä on menossa isoja asioita, muutoksia, haasteita, tuo vyöryvä synkkyys voi olla jopa lamaannuttavaa! Koko kroppa huutaa valoa ja aurinkoa. Onneksi sitä on ollut viime päivät tarjolla ja varmasti muutaman hassun viikon jälkeen pimeä, synkkä talvi on vain kaukainen muisto.

 

20180223_112530[1].jpg

 

 

Tällä hetkellä lepuutan itseäni kotona sohvalla vatsataudin (toivottavasti jo) jälkimainingeissä. Viikonlopuksi oli vaikka mitä suunnitelmaa, mutta taidan ottaa muutaman askeleen taaksepäin ja annan itselleni aikaa toipumiseen. Haaveilen pääseväni viikonloppuna Saimaan jäälle kävelemään auringon paistaessa ja kokemaan sen ihanan tunteen lähestyvästä lämmöstä. 

Nauttikaahan perjantaista & auringon paisteesta!

-Noora-

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *