Päivitystä

Täällä edetään tasaista tahtia. Elo on aika mukavaa ja tasaista. Ruokavalion kanssa sujuu hyvin. Pääsiäisen aikana tuli syötyä enemmän ruokaa ja herkkuja kuin normiarjessa, mutta paluu normaalisyömisiin oli helppoa. Pääsiäinen oltiin reissussa ja se toi oman haasteensa. Isoin ongelma oli se, että vihreitä tuli syötyä ihan liian vähän. Seuraavan kerran, kun on luvassa oleskelua paikassa, jossa ei voi valmistaa itse ruokaa, pidän huolen, että kassissa kulkee mukana pähkinöitä, hedelmiä ja ehkäpä pari keitettyä kananmunaa. Niistä saisi ihan hyvän pikalounaan, joka taatusti voittaisi ravintosisällöltään pikaruokaravintolan valikoiman.

Liikuntaa on tullut harrastettua vaihtelevasti. Kyllä se pari kertaa viikossa on tullut liikuttua hengästymiseen asti. Mutta itseä harmittaa, että uimaan en ole päässyt nyt pariin viikkoon. Reissussa oli niin kova kiire, että en vain ehtinyt. Ja kotona oli vähän sama homma. Ollaan tehty pikkuremonttia, joka on vienyt ajan täydellisesti. Mutta josko sitä loppuviikosta taas pääsisi altaaseen.

Vaa’alla käväisin pari päivää sitten. Vuoden alusta on pudonnut n. 10 kg! Varmaan vähän enemmänkin, koska vuoden alun paino oli aamupaino ilman vaatteita ja tämä oli iltapäiväpaino vaatteet päällä. Hyvin homma siis etenee, ainakin jos vaakaa on uskominen. Tuskin maltan odottaa toukokuuta, jolloin pääsen taas kehokoostumusmittaukseen. Kovasti toivon, että paino olisi lähtenyt enimmäkseen rasvakudoksesta ja etenkin viskeraalirasvasta. Parasta olisi, jos viskeraalirasva olisi pudonnut normaalirajoihin. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *