Aloitus

Huomenta vaan!

Oon heränny kolmelta. Voi perkele mä sanon, vai miks tätä mun unirytmiä ny kutsuis..Kympiltä nukkuu, liian ajoissa ylös! Yleensä mun aamu alkaa 4-5 aikaan, ihan vissii vaan siksi koska kaikki muut nukkuu ja saan juoda kahvin rauhassa ja vaan olla möllöttää (toki koira pääsee lenkille) muutaman tunnin, ennen ku  äänet ja meno tässä torpassa alkaa.

Oon miettiny blogin aloittamista jo tovin. Ja nyt aamun tunteina ajatus vaan napsahti päähän. Joten tässä aloitus.

34v, kolmen tytön äiti, ison ukkelin vaimo ja koiranretaleen omistaja. Kirjoitan kaikesta mitä just inspiksessä mieleen tulee, rehellisesti ja aika värikkäästi sekä suht sekavasti. Sellainen oon perusluonteeltanikin.

Kirjoitusasu mielentilasta riippuen. Kirjoitusvirheitä tulee, en oo  superosaaja ja kuka tätä ikinä lukeekin tulee sen huomaamaan. Ja joo, olen Raumalta lähtöisin, asunut Tampereella melkein 12v, ja nyt asun pk seudulla joten murteita tulee sekoituksena, pahoittelen jo etukäteen.

Mulla on toisinaan paljonkin sanottavaa, mutta kuuntelijoita liian vähän. Ja ajattelin, että tukee myös omaa mieltä, että saa kirjoitettua ja kerrottua kaikenlaista.

Nyt oon kohta lähdössä koulutushaastatteluun (plan B, A.sta myöhemmin..), joka alkaisi syksyllä. Olisi jälleen uudelleen koulutusta/kuntoutusta tiedossa. Ehkä.

Mun selkä napsahti nuorimman lapsen synnytyksen yhteydessä (vaikka vain aniharva lääkäri sen myöntänyt) ja mun hoitajan työura loppui siihen. Ja nyt melkein 4v kipujen sun muun paskan  jälkeen oon saanut jotenkin itseni kondikseen. Kotona oltu liian kauan, opiskelujakin yritettiin mutta työnkuvan sopimattomuuden (selkä ei kestänyt) takia keskeytin. Eli ans kattoo ny. Pessimisti ei pety. Mut positiivinen yritän olla.

Mietin just mitä vaatteita laitan päälle, sit nappasin Caprit kaapista ja muistin sillä samalla sekunilla et säärikarvat! Voi helvetti, mut jos toivon ettei kukaan kiinnitä mustaan pieneen sänkeen huomiota? Ja paskat eiku sheivailemaan sit just ennen lähtöä ja hienosti taas vedetty kun jalat näyttää raadelluilta! Et hyvin meni.

Mut hei, kiva jos luit, kommentoidakin saa ja kysyä jos kysyttävää.

Tää jatkaa sit taas, sopivan hetken tullen, ja  kun inspis iskee-

Mukavaa päivää just sulle!

perhe ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *