Vuoden tauko kirjoittamisesta, tässä tulos

Hiphei, olinpas vuoden kirjoittamatta, ja pitäis aloittaa taas tän kirjoittelemisen.

Vuodessa on tapahtunut suht paljon kaikkea, ihanaa ja vähemmän ihanaa.

Ihanaa on se, että olen nyt opiskelemassa alaa, josta todella pidän ja jota haluan jatkaa mahdollisimman pitkälle. Ja oon nyt saanu luokkakavereista oikeasti uusia kavereita! Ihania ne muidut, puspus teille, jos tätä luette.

 

Vähemmän ihanaa: No, tottakai se piti arvata, me erottiin taas J:n kanssa. Erottiin tuossa syyskuussa (kait?) ja no, erilaisempaa tähän eroon on se, että nyt me jäätiin samalle paikkakunnalle asumaan. Kauan sitäki iloa kesti, joo. Ollaan sovittu, että ihan kavereita ollaan tytön takia. Mielummin lapsen takia helpommin tehtynä, ja ollaan riitelemättä. Joka tapauksessa me ollaan perhe, vaikkei yhdessä enää ikinä tulla olemaan.

Toinen ei niin ihana juttu on se, että sain nyt käytyä lääkärillä&fysioterapeutilla selän takia. Oon käyny viimeks 2011 lääkärillä, ja lääkäri väitti että selkä vaa vähä jumissa ja jos hieronta ei auta, nii otappas kuule masennuslääkkeet ja rauhoittavat, että itse keksit nuo kipusi.

Nyt sentään otettiin tosissaan kipujen kanssa ja tättärätäää! En ole hullu, enkä ole keksinyt kipujani. Mulla on nyt lääkekuuri päällä, ja käyn kerran viikossa sairaalalla fysiossa selkäjumpassa. Selkää vaivaa välilevyn tulehdus ja mulla on kans iskiasoireita (mm reidet puutuu jos istun kauan paikoillai, ja ne puutuu vaikka veri pääsee kiertämään, sit kun nousee ylös, niin ihan ku tulisella metalliputkella painettaisiin takareisiä ja polvitaipeita)

Nooh, kyllä tää tästä vielä, mä päätin sen nyt, että tästä vuodesta mulle tulee paljon parempi mitä viime vuodesta. Vaikka selkä vaivaa, ja vaikka vituttaa, on nyt se meikän vuosi. Tinderissä taas ja voisin tässä joku päivä taas kirjoitella näistä iki-ihanista tinder viesteistä.

 

Ps, kokoaikaisii silmälaseihi on vaikea tottua. Pps, muidut ihanat, jos tätä luette, kiitos ku ootte jaksanu mua ja mun itkuja joka asiasta, ootte ihania. :*

Sinkkumutsi kiittää ja kuittaa ja alkaa poistelemaan vanhoja postauksia, missä ollaan exän kanssa vielä yhdessä.

 

suhteet oma-elama rakkaus oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *