Kevättä, kandia, muuttoa

Helou!

Vähän taas venähtänyt tää kirjottaminen, mutta eipä se mitään. Vaikka koulua ei mulla hirveesti nyt keväällä ookkaan, niin kandi kyllä pitää huolen, että jotain kouluun liittyvää pitää koko ajan tehdä. Tänään kävin kirjottamassa yliopistolla muutaman sivun ja muhun iski ihan kunnon flow! Tollasta vois tapahtua vähän useemmin niin vois vaikka tulla hommia tehdyks ja opintopisteitäkin saattais kertyä… Myös kesätöitä vois jostain suunnalta ilmaantua, alkaa tässä jo vähän kuumottamaan. Oon lähettäny ihan sikana hakemuksia pitkin poikin, mutta kun ääh.

Mutta. Sitten vähän iloisempia uutisia. Aloitetaan siitä loistokkaasta uutisesta, että saatiin Helenan kanssa kaksio keskustasta! Oon niin innoissani, ja haluisin jo muuttaa. Muuttolaatikoita on vähän pakkailtu ja tää kämppä näyttää jo tässä vaiheessa ihan hirveeltä räjäytystyömaalta. Mutta ei haittaa, sen verran innoissani tosta muutosta oon. Uus kämppä sijaitsee tosi lähellä yliopistoa ja siellä on sauna. Ja parveke! Parveketta/terassia oon kaivannu ihan sikana. Niiin kivaa. Jei. Nyt vaan pitää hoitaa kaikkia paperijuttuja, mutta kyllä se muutto sieltä tulee.

Ja lisää kivaa. FESTARIJULKISTUKSET. Placebo tulee Ilosaarirockiin. Siis Ilosaarirockiin. Eli siis Joensuuhun. Mun lempibändi tulee kaupunkiin, jossa asun. Miten se on ees mahollista? Oon siitäkin niin innoissani ja täpinöissäni ja aaaa. Apua. Eli Ilosaarirock on varmasti kesän ohjelmistossa (duh). Toinen sydämentykytyksiä aiheuttanut julkistus oli Foals Ruisrockiin. Niitä oon oottanu Suomeen ties miten pitkään, joten Ruissiin on päästävä. Hain sinne jo talkoisiin, koska rahaa tuskin tulee ihan hirveesti olemaan… En jaksa oottaa! Hihii.

Tässä lopuks vielä pari loistokasta biisiä kaikkien iloksi:

 

-Meri

suhteet oma-elama musiikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *