Tunnelmia

Mitä tehdä silloin kun pää on ihan tyhjä, mutta tekee mieli kirjoitella blogialustalle viisaita? No ainakaan viisaita tästä ei seuraa, mutta ehkä sitä ihan aitoa tajunnanvirtaa jota ainakin itse tykkään lukea muista blogeista.

Viime viikon kesätykityksen jälkeen on tämä viikko ollut niin sään kun henkisen puolenkin kanssa vähän nuutunutta. Iloitsin liian aikaisin flunssasta toipumisesta ja sain innokkaana työmatkapyöräilijänä ja lenkkelilijänä hyvin ikävän yskän riesakseni, taas mennään toipilaana. Kaikki sairastelukierteessä olleet tietävät kuinka henkisesti rankkaa pitkä sairastelu alkaa olemaan kun pitäisi ottaa iisisti mutta samalla seinät kaatuvat kotona päälle.

Parempia tunnelmia löytyy onneksi työrintamalla, tuntuu että olen vihdoin löytänyt paikkani jossa viihdyn järjettömän hyvin. Työtiimini on aivan ihana, ja töihinmeno tuntuu aamuisin todella helpolta ja mukavalta. Saan olla täysin oma itseni ja tehdä asioita jotka osaan, samalla kehittyen joka päivä. Nämä kuvat on muuten napattu eilen työpäivän jälkeen kun halusin ikuistaa asun jossa viihdyn parhaiten ja jossa minut näkee hyvin usein. Hiukset pörrössä ja naama kiiltäen, täysin autenttista. 🙂  Lempivärini voisivat olla musta, valkoinen ja denim, jos osaisin päättää vaan muutaman lempivärin. Pukeutumisessa tärkeintä itselleni on mukavuus, yksinkertaisuus ja selkeät linjat. Tämä Zaran viime vuonna löytämäni oversize-takki on maailman paras niskaan heitettävä. Arkiaamuina minuutit vilisevät vauhdilla ja aikaan asujen suunnitteluihin tai meikkaamiseen en jaksa enkä ehdi panostaa. Arkimeikkini on 99% ajasta tämä kuvissa näkyvä, mahdollisimman vähän ja mahdollisimman tehokkaita tuotteita. Luomivärinä esimerkiksi toimii aurinkopuuteri.

Ja koska en voi näköjään tehdä postausta ilman tuotevinkkejä, niin tässä ne pakolliset tulevat: Nopeaan ja huolettomaan kesämeikkiin Hoola Quickie Countour Stick ja It Cosmetics Hello Light Luminizer -puikko ovat aivan lyömättömiä. Vielä etsinnöissä olisi täydellinen voidemainen poskipuna, vinkkaa ihmeessä jos sinulta se löytyy.

Neljän viikon  kesälomaan on enää kolme viikkoa, ja koska lomasuunnitelmani menivät vähän uusiksi viime metreillä olisi tarkoitus nyt löytää hyviä lentoja jonnekkin lähelle. Espanja, Italia, Kreikka ja Kroatia vetävät kaikki puoleensa. Olen viimeksi ollut pidemmällä reissulla puolitoista vuotta sitten, nyt koen ansainneeni kivan pikkuloman (tai pari) auringossa. Loppuvuoden saa taas puurtaa arkea.

Listasin eilen instagramiini kolme hyvää ja huonoa asiaa jotka siinä hetkessä tulivat mieleeni. Yleensä haluan keskittyä vaan hyviin asioihin, mutta sitähän ei elämä koskaan pelkästään vain ole. Huonojen asioiden listaan voisin vielä lisätä sen, että saimme vihdoin tiedon rakennustöiden alkamisesta pihapiirissämme Kaapelitehtaalla (täältä voit lukea aiheesta enemmän). Tiedossa on siis jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa muutto, ja vaikka muutos ja tulevaisuus innostaakin niin tuntuu haikealta tietää että nämä ovat viimeisiä hetkiämme täällä. Olen jo tavallaan aloittanut hyvästien jätön ja koitan nauttia jokaisesta minuutista tässä ihanassa asnnossa.

Päätetään tämä sekametelisoppa  positiivisiin huomioihin tästä hetkestä:

  • Vaikka olen yksin vielä tämän seuraavan viikon kotona, olen tervehtymään päin ja suunnitellut ensi viikon täyteen kivoja menoja
  • Lämpö ja aurinko palaavat sääennusteen mukaan huomenna
  • Koska suunnitelmat muuttuivat, sain tyhjät neljä viikkoa täytettäväksi juuri sillä mitä itse haluan tehdä ja minne haluan mennä. Harvinaista luksusta ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
  • Yskiminen vahvistaa vatsalihaksia

Oikein hyvää viikonloppua! Haastan sut listaamaan (sen lisäksi että kerrot mulle sen hyvän voidemaisen poskipunan) myös kolme asiaa tästä nimenomaisesta hetkestä jotka tekevät iloiseksi.

XXXX

E

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *